онлайн казино Украины

У дитсадку №26 усувають наслідки підтоплення

У дитсадку №26 усувають наслідки підтопленняЗагалом цього літа дитсадок №26 у Чернігові тричі потерпів від зливи. Востаннє – 17 липня – через незавершений ремонт даху.

Під час виконання робіт підрядник не передбачив можливих погодних умов і не забезпечив належного захисту від дощу.

Фірма «ВНВ-2000», що є підрядником з капітального ремонту дитсадка № 26, всі збитки взяла на себе. Нині вона інтенсивно усуває наслідки негоди.

– За старим графіком ми мали виконати роботи до листопада. Зараз, коли опинилися в центру уваги, напевно здамо до вересня. Ми зняли своїх працівників з інших об’єктів, спрямували до ДНЗ№26, швидко виправляємо ситуацію. Збитки – це наші витрати, вони жодним чином не лягають тягарем на міський бюджет, - наголошує керівник фірми «ВНВ-2000» Андрій Голосюк.

У тому, що графік капітального ремонту закладу не затягнеться, впевнений і начальник управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Вячеслав Почеп.

– Від зливи потерпів не лише цей садок, а й інші об’єкти, - стверджує він, - але з підрядником ми працюємо в тісному контакті. Роботи виконуються в штатному режимі. За графіком здійснюється капітальний ремонт покрівлі (заміна шиферу на метал), і паралельно усуваються наслідки зливи. Також будуть приведені до ладу пошкоджені меблі.

За словами завідувачки ДНЗ №26 Вікторії Олексієнко, навчально-виховний процес в садку через підтоплення не переривався. За своїх вихованців педагоги спокійні, адже діти перебувають на першому поверсі будівлі. До всього влітку кількість маленьких відвідувачів традиційно менша. Нині з восьми груп працюють п’ять.

  • 0
Добавлено: 30-07-2018, 09:44
0
877

Похожие публикации


Наверх