онлайн казино Украины

«Євробляхери» приїхали розбиратися в управу поліції Чернігова

«Євробляхери» приїхали розбиратися в управу поліції ЧерніговаУ середу, 25 липня, активісти громадської організації «Авто євро сила» відвідали управу патрульної поліції в Чернігові.

Привід – недавня нічна зупинка їхнього товариша вночі в селі Кіпті, де стоїть стаціонарний пост поліції (раніше – ДАІшників).

За твердженням активістів, «міліціонер» Синяченко наполегливо намагався хоч щось «приклеїти» Івану Грищенку й у результаті «проволинив» дві години, написав постанову, копію якої не дав на руки, не дав написати в ній свої пояснення, вказав адресу місця проживання Івана нереальну, а ту, що (при Івані ж) виколупав з бази, за номером і серією водійського посвідчення.

«Дивна логіка і таке ж бажання напаскудити (іншого ми не можемо припускати) довело ситуацію до абсурду і взяття справи "на контроль" нашої громадою, – зазначає організація «Авто євро сила» у соцмережі. – Новопризначений замість Леонова («щаспалецоторву») керівник Думич А.А. пообіцяв розібратися неупереджено і чесно. Віриться насилу, але «АЄС Чернігів» все ж таки сподівається, що йдуть зміни і недбайливим «міліціонерам» на зразок Синяченко доведеться або в корені міняти свою ненормальну поведінку або «йти в народне господарство», як раніше говорили в таких випадках».

  • 0
Добавлено: 28-07-2018, 09:00
0
762

Похожие публикации


Наверх