онлайн казино Украины

Неоднозначного «равлика» на в’їзді до Чернігова не буде?

Неоднозначного «равлика» на в’їзді до Чернігова не буде?Відомий бізнесмен Ігор Дідковський відмовився від ідеї будівництва туристичного центру у формі «равлика» на в’їзді в Чернігів через шквал критики.

Принаймні, про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє громадський активіст Олександр Гашпар.

«Учора отримав повідомлення від скульптора Олексія Степанова в якому він написав, що через шквала критики Ігор Дідковський остаточно відмовився від намірів інвестувати кошти в створення туристично-інформаційного "равлика" у підніжжя Валу, – це погана чи гарна новина»,- пише він.

Як повідомлялося раніше, у Чернігівській міській раді обговорювали можливість встановити туристичний центр у формі «равлика» на в’їзді до Чернігова, біля Катерининської церкви. Цю ідею запропонував відомий бізнесмен Ігор Дідковський.

Ідея проекту полягає в тому, аби створити соціальний простір та оновити територію Дитинця. У планах бізнесмена на першому етапі - облаштувати відкриту сцену та інформаційний центр з рекламною туристичною продукцією. Другий етап – це відкриття музею, акустичного залу, арткафе, магазину книг і сувенірів. Всі витрати на реалізацію проекту здійснюватимуться за рахунок власних коштів інвестора.

На думку міського голови, місту дійсно потрібні об’єкти, які можуть зацікавити людей та залучити якомога більше туристів. Владислав Атрошенко закликав депутатів міської ради ретельно опрацювати наданий проект та визначитися з цією пропозицією.

В свою чергу, користувачі соціальних мереж жорстоко розкритикували ескізний проект туристичного центру, назвавши його форму схожою на послід.

  • 0
Добавлено: 26-06-2018, 07:19
0
875

Похожие публикации


Наверх