онлайн казино Украины

17 лютого в Чернігові – день жалоби

17 лютого в Чернігові – день жалобиСубота, 17 лютого 2018 року, в Чернігові оголошується днем жалоби на знак скорботи за загиблим учасником АТО-чернігівцем Сисковим Дмитром Вадимовичем.

Цього дня відбудеться поховання героя.

Відспівування за загиблим у Катерининській церкві почнеться об 11 годині, а о 12:30 – прощання на міському кладовищі «Яцево».

Розпорядження про оголошення дня жалоби Чернігівський міський голова підписав сьогодні.

«Для вшанування пам’яті загиблого учасника антитерористичної операції Сискова Дмитра Вадимовича, молодшого сержанта Збройних Сил України, та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, керуючись статтею 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні":

- На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста;

- Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території міста.- Заборонити звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті», - зазначено в розпорядженні.

Сисков Дмитро Вадимович, 1980 р. н., уродженець міста Чернігова, молодший сержант, загинув 12 лютого 2018 року під час обстрілу у зоні проведення військових операцій на cході країни.

Він у 1997 р. закінчив загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 м. Чернігова, потім проходив строкову військову службу в МНС. З 25.05.2015р. по 19.09.2016р. проходив військову службу за контрактом у Збройних Силах України на посаді водія. Звільнений в запас у зв’язку із скороченням штатів. Працював у ТОВ «Нормаль-Україна» майстром будівельних та монтажних робіт. З жовтня 2016 року пішов боронити незалежність та суверенітет Україні, підписавши контракт.

Дмитро не одружений, залишилися мати і батько.

  • 0
Добавлено: 17-02-2018, 09:27
0
803

Похожие публикации


Наверх