онлайн казино Украины

Купувати місцеву продукцію закликає у Чернігові спеціальний знак

Купувати місцеву продукцію закликає у Чернігові спеціальний знакКілька місяців тому в Чернігові стартувала інформаційна кампанія «Чернігів, купуй рідне!».

До якої вже долучилися деякі місцеві торгові мережі. Серед них СООР «Седам», «Союз», «Квартал» та «Еко». Також висловили готовність приєднатися «АТБ» та «Велмарт».

Ця акція проходить в рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки, яка розроблена в тісній співпраці з підприємницьким активом міста.

У рамках кампанії товари чернігівських виробників позначаються спеціальним знаком – «Чернігів, купуй рідне!». Це робиться для того, щоб привернути увагу покупців та підтримати місцевого виробника, який дає робочі місця та сплачує податки у місцевий бюджет.

На цьому тижні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко в міській раді зустрівся з місцевими виробниками та представниками окремих торгівельних мереж. Серед головних питань, які обговорювалися на зустрічі: що необхідно зробити, щоб підтримати місцевого виробника і в супермаркетах Чернігова з’явилося більше місцевих товарів.

Як зазначили присутні на зустрічі керівники харчових підприємств, чернігівська продукція експортується не тільки в інші міста України, а й за кордон, де вона є конкурентоспроможною. А ось у чернігівських магазинах місцеві товари майже не помітні.

Міський голова в результаті запропонував налагодити діалог та через два місяці підписати відповідний Меморандум.

За інф. прес-служби міськради

  • 0
Добавлено: 5-02-2018, 09:52
0
698

Похожие публикации


Наверх