онлайн казино Украины

Доки будуть гадити рекламщики та завдяки ним?!

Доки будуть гадити рекламщики та завдяки ним?!Можна говорити довго про красу і велич нашого міста, про людей ,яким не однаково, які творили його і продовжують на нього позитивно впливати, але зараз – про тих, кому однаково, кому «аби як», кому аби гроші.

Це наболіле питання піднімає чернігівець Василь Моспанко.

«Є у нас така форма благоустрою, «архітектурне творіння», як «БІЛ БОРД». Ця річ, на мою думку, не несе ніякої користі суспільству, – написав він у Facebook. – Ані морального, ні естетичного задоволення. Як на мене, це своєрідний інформаційний рудимент».

Василь наголошує, що такі рекламні бігборди, а зокрема той, що на його фото, чим тільки не бував і притоном для асоціальних людей, і для деяких місцем «активного відпочинку», але ніяк не слугував за прямим призначенням.

«Постійно розкидані пляшки, шприці, недоїдки, відірвані шматки плакатів є не тільки не гарним виглядом, а й небезпечним для людей і дітей, які ходять повз. Якщо я не помиляюся, це «творіння» є тимчасовим. Але, як ви знаєте, нема нічого постійнішого, чим тимчасове. Ще й був поставлений з порушеннями, а саме: ні висота, ні місце, не є припустимими. І ось сьогодні вкотре ми спостерігаємо ось таку картину...».

Це конструкція на перехресті вулиці Льотної та проспекту Миру.

  • 0
Добавлено: 18-12-2017, 08:17
0
771

Похожие публикации


Наверх