онлайн казино Украины

Чернігівська міськрада спустить 3,5 млн на 6 світлофорів

Чернігівська міськрада спустить 3,5 млн на 6 світлофорівКомпанія «Дорстрой Монтаж Київ» виграла шість тендерів на капітальний ремонт шести світлофорних об’єктів у Чернігові.

Загальна вартість – 3 млн 459 тисяч 894,99 грн.

Про це йдеться у тендерній документації, оприлюдненій в системі державних закупівель «ProZorro», – передають «Українські Новини».
Замовник – Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради.

В усіх шести аукціонах, оголошених 3 листопада, брав участь лише один учасник, він же й переможець: ТОВ «Дорстрой Монтаж Київ».
За умовами договору, завершити ремонт світлофорів слід до Нового року.

Вартість робіт на одному об'єкті – від 344231 до 674801 грн. Загалом Чернігівська міськрада планує витратити на оплату ТОВ "Дорстрой Монтаж Київ" на ремонти шести світлофорів 3 млн 459 тис. 894,99 грн.

Відповідно до умов тендера, світлофори і табло відліку часу мають мати граничний термін експлуатації не менше 8 років, а гарантія постачальника має становити не менше 5 років.

* * *
Компанія "Дорстрой Монтаж Київ" заснована в 2012 році. За даними реєстру Мінюсту, засновником ТОВ зі статутним капіталом в 24196 грн є белізька компанія "Естерленд Імпортс ІНК", а бенефіціарним власником харків'янин Денис Чаговець.

Відповідно до даних сайту Youcontrol, в 2017 році компанія уклала через ProZorro контрактів на суму майже 100 млн грн.
Керівником компанії з 15 вересня 2015 зареєстрований Анатолій Тунік, і на сьогодні володіє 50% статурного капіталу компанії.
За інформацією видання "Наші гроші", Тунік є партнером Євгена Прусенка по ТОВ "Євродорінжпроект".
Після обрання Віктора Януковича президентом Прусенко був радником голови "Укравтодору" Володимира Демішкана, а у 2013 році сам очолив "Укравтодор" і займав посаду до березня 2014 року.

Тунік невдало балотувався в 2015 році до Харківської облради від БПП "Солідарність".

Анатолій Чаговець у 2015 році йшов у Чугуївську райраду від "БПП "Солідарність", але депутатом не став.

Компанія "засвітилася" в кримінальному провадженні. Зокрема, в червні 2017 Вишгородський районний суд задовольнив клопотання заступника начальника СВ Вишгородського ВП ГУНП в Київській області майора поліції у кримінальному провадженні щодо можливої причетності до розкрадання компанією бюджетних коштів в особливо великих розмірах. Клопотання стосувалось надання доступу до документів, що становлять банківську таємницю про клієнта.

  • 0
Добавлено: 16-11-2017, 08:52
0
738

Похожие публикации


Наверх