онлайн казино Украины

Секретне донесення агента 007CN щодо політичної ситуації в Чернігові

Секретне донесення агента 007CN щодо політичної ситуації в ЧерніговіВи зараз почитаєте секретне донесення запеленговане радіо та одночасно дешифроване кібер-центром хакерської мережі.

Ми б на нього не звернули уваги, якщо б не побачили трьох цифр «007» та двох латинських літер «CN», які є ознакою Чернігова.
Ми підозрюємо, що Британська розвідка МІ-6 зацікавилася економічними інвестиціями в Чернігів.

Вони врятують Лондон від можливого економічного краху та ризиків після розриву з Європейським Союзом.

Тому подаємо дешифрований і перекладений на українську секретний документ без скорочень. Єдине, що собі дозволяємо, так це - залишаємо написання деяких власних назв та імен діючих осіб в англійській транскрипції, щоб не було викривлень і непорозумінь.

007CN - міс Мініпенні

Шановна міс Мініпенні, я детально вивчив інформацію, що відбувається в Чернігові і прийшов до висновку, що з інвестиціями до Чернігова варто зачекати принаймні до п’ятниці.
Тут у їхній палаті лордів, яка називається міськрадою, іде постійна «гризня». Це вони так борються за владу. Чи як вони жартують, «за Влада» чи «проти Влада».

Моє англійське почуття гумору не може осягнути в якому місце треба сміятися, і я вважаю треба у цьому випадку багатозначно усміхатися.
До речі, чернігівська система міської влади схожа з британською і з японською одночасно, але з більшим ухилом до авторитаризму - тут править імператор, але дослухається до палати лордів і до віче, яке у них збирається раз на 10 років і називається Майданом та визначає курс держави. Опозиція ж міняється в залежності від вітру – Північного чи Західного.

А тепер по-суті політичної обстановки на даний момент в Chernihiv.

У " Nash kray " побили горшки... через секретаря

25 травня більшість палати лордів Чернігова ухвалила рішення про звільнення секретаря палати лордів Viktor Bisrtoff. Причини, які були озвучені під час засідання – Bisrtoff, як секретар, не зміг налагодити конструктивну роботу лордів та більше займався питаннями, які їх роз'єднують.

Під час пленарного засідання міський голова (імператор) Vladislav Atroshenko повідомив, що його двері для фракції "Nash kray" відкриті та він чекає на їхню кандидатуру нового секретаря. Зрозуміло, що він має врахувати помилки Bistroff та працювати в конструктиві Atroshenko з та його командою. Вони це називають «як вареник маслі».

Перша реакція, яку пережив "Nash kray" - шок. Вони явно не очікували того, що Bistroff так легко знімать з посади. Навіть планували звернутися до суду з проханням: визнати неправомірність звільнення, але, зрозумівши безперспективність таких дій, відмовилися від цього.
Інший представник " Nash kray " у виконавчій владі, Oleksanr Atroshchenko – не плутати з імператором, за повідомленням прес-служби партії написав заяву про звільнення. Але... Продовжує працювати.

Новини з Підпілля

За моєю інформацією, знятою з жучка у підвалі таємних зібрань, " Nash kray " планував робити подання на нового секретаря і вже почав обговорювати кандидатури. Але партійний boss найбільшої фракції у палаті лордів Чернігова категорично заперечив - переходимо в опозицію.

Фракцію поставили перед фактом і ввели в шоковий стан. Крім Oleksandr Sokoloff та Viktor Bisrtoff таке рішення не підтримав ЖОДЕН з фракції " Nash kray ".
Подумайте самі, міс Мініпенні , які опозиціонери можуть вийти з дружини директора комунального підприємства, головного лікаря, завуча гімназії, забудовників, перевізників..? Їм набагато легше відмовитися від партійного квитка, ніж посад, роботи, підрядів та можливостей для розвитку!

Але позиція Davidenko – boss of Kyiv була тверда - опозиція, а за крок вліво чи вправо - розстріл. Це у них найвищий прояв радикальної демократії, запозиченої у російського царя.

Шури-Мури

Водночас Vladislav Atroshenko продовжував вимагати від "Nash kray" прізвище нового секретаря палати лордів і вони продовжували обіцяти запропонувати кандидатуру.

Відійшовши від шоку, представники "Nash kray" почали вести перемовини з владою. Паралельно два члени фракції запропонували свої кандидатури на посаду. Спочатку – Sergey Vakulenko, а потім – Maxim Chernenok.
Обидва - молоді та амбіційні. Двоє - багато в чому залежні від виконавчої влади і бачили в кріслі поряд з Atroshenko багато можливостей для себе і свого майбутнього.
Chernenok пробував погодити свою кандидатуру в Києві та їздив на переговори boss Valeriy Davidenko. Vakulenko - зустрічався з цього приводу з Vladislav Atroshenko.

Велика Сварка

Але, коли це питання винесли на фракцію, почалася велика сварка. Засідання "активу" в деталях переказав мені за 1000 фунтів стерлінгів ( я записав на ваш рахунок, міс Мініпенні, будете винні) і за умови абсолютної секретності, один із учасників:
- "Одні люди підримали Sergey Vakulenko, інші - Maxim Chernenok, а треті - boss Valeriy Davidenko та його позицію зовсім не пропонувати секретаря. Засідання фракції було настільки "гарячим", що здавалося не може завершитися нічим іншим, як розколом.
Врешті-решт, щоб не виносити сварку з підпілля, було прийнято рішення закрити засідання та повернутися до його обговорення безпосередньо за кілька днів до сесії.

Щоб створити ілюзію єдності всі члени фракції поставили підписи під заявою, яку написали помічники boss Valeriy Davidenko. Її на минулому тижні оприлюднила прес-служба партії " Nash kray ".

Дедлайн

А тим часом, імператор Vladislav Atroshenko встановив дедлайн - п'ятниця 23 травня. Після цього дня він вже не чекатиме рішення фракції, яка майже місяць не може визначитися з ким вона.
Шановна міс Мініпенні, про точнішу обстановку доповім трошки пізніше, коли закінчиться те, що вони називають «гризня».
Сподіваюсь у вихідні побачитися з вами особисто. Правда, вони тут в Чернігові , як в Україні, не дуже пунктуальні.
Навіки ваш і МІ-6 - 007CN

  • 0
Добавлено: 20-06-2017, 09:03
0
615

Похожие публикации


Наверх