онлайн казино Украины

Школярі можуть познайомитися з професійно-технічними закладами у день відкритих дверей

Школярі можуть познайомитися з професійно-технічними закладами у день відкритих дверейЯк стало відомо з сайту "Тернопіль", знайшла підтримку чергова ініціатива обласної служби зайнятості – Дні відкритих дверей професійно-технічних навчальних закладів для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл.

Це має допомогти молоді обрати затребувану на ринку праці професію, а також поспілкуватися з представниками професійно-технічних навчальних закладів.

Так, з 20 березня по 12 квітня в гостях у професійно-технічних навчальних закладів побувають випускники чернігівських шкіл.
Наразі для них планується провести 25 Днів відкритих дверей у Чернігівських вищому професійному училищі, професійно-технічному училищі побутового обслуговування, центрі професійно-технічної освіти, професійних ліцеях - будівельному, побуту, залізничного транспорту, деревообробної промисловості.

Заходи для випускників проходять і в інших містах області. Так, фахівцями служби зайнятості організовуються екскурсії для школярів до Ніжинських професійного ліцею побуту та сервісу, професійного аграрного ліцею, Прилуцького професійного ліцею тощо.

  • 0
Добавлено: 22-03-2017, 09:19
0
1 377

Похожие публикации


Наверх