онлайн казино Украины

Адвокат: У чиновника ОДА Євтушенка забрали його задекларовані $40 тисяч

Адвокат: У чиновника ОДА Євтушенка забрали його задекларовані $40 тисячАдвокат Михайло Завгородній дав інтерв’ю у прямому ефірі журналістам сайту svoboda.fm і заявив, що правоохоронці вилучили з машини власні, задекларовані кошти начальника департаменту Чернігівської ОДА Юрія Євтушенка.

Інтерв’ю вийшло на каналі svoboda.fm 9 лютого 2017 року близько 19:30 і транслювалося з чернігівського центрального сквера імені Попудренка.
«Дійсно в автомобілі і в помешканні Юрія Євтушенка проводилися обшуки в рамках кримінального провадження. Але жодних доказів причетності до корупційних оборудок та «кришування» корупційних структур не було знайдено . Ці сорок тисяч доларів - це його особисті гроші , що були задекларовані», - повідомив Завгородній.
При тому Євтушенка ніхто не затримував. Журналісти переконалися на власні очі, бо бачили чиновника Чернігівської ОДА разом з адвокатом і ще одним чоловіком.

Завгородній пояснив, що гроші правоохоронці вилучили близько 8 лютого близько 23 години. Журналіст припустив, що в цей час фігурант справи їх віз явно не в банк. Чому гроші опинилися в машині і куди Євтушенко перевозив такі кошти адвокат не міг сказати і припустив, що це пов’язано з Днем Святого Валентина.

Адвокат підкреслив одну важливу деталь, що ніяких тендерів, за які Євтушенко міг одержати «відкат» - в облдержадміністрації не проводилося, так і в департаменті житлово-комунального господарства, яке очолює чиновник.

Як повідомляла svoboda.fm, в матеріалі Попався з «відкатом» у $40 тисяч чиновник Чернігівської ОДА. Фото СБУ повідомила, що викрила розкрадання посадовцями грошей на ремонті соціальних об’єктів Чернігівщини. Svoboda.fm припустила на основі повідомлень в соціальних мережах, що мова йде про керівника департаменту житлово-комунального господарства Чернігівської ОДА Юрія Євтушенка.
Згодом svoboda.fm повідомила в матеріалі У Куліча ще є хабарники в ОДА! , що голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч припустив, що в очолюваній ним структурі ще є хабарники й любителі відкатів.

«Цей випадок не перший і, думаю, не останній», – зазначив голова ОДА.

За дивними обставинами під час прямого ефіру svoboda.fm майже на 4:50 трансляції сталося невідоме гальмування відео і зник звук. При чому знімаючий журналіст і працюючі в кадрі цього не помітили. Це стало відомо після перегляду відео уже через півгодини.
Як видно на відео, через кілька секунд після технічного збою в кадрі пройшов якийсь чоловік у червоній куртці.
Журналісти svoboda.fm припускають, що зникнення звуку в прямому ефірі могло статися через низьку температуру.

  • 0
Добавлено: 11-02-2017, 09:50
0
874

Похожие публикации


Наверх