онлайн казино Украины

Дмитро Блауш: «Підприємство ліквідували, а про людей забули»

Дмитро Блауш: «Підприємство ліквідували, а про людей забули»Працівники ліквідованого рішенням Чернігівської обласної ради комунального підприємства «Центр державно-приватного партнерства» скаржаться на борги. З часу ліквідації установи з її працівниками не розрахувалися.

Письмові звернення людей на адресу відповідальних органів не принесли жодних результатів. Відтак за вирішення проблем спеціалістів взявся депутат обласної ради від фракції Радикальної партії Дмитро Блауш.

«До мене звернулися колишні працівники комунального підприємства Чернігівської облради «Центр державного приватного партнерства». На наприкінці вересня минулого року обласні депутати більшістю голосів ліквідували це підприємство. Причиною такого рішення стали мільйонні борги! – говорить Дмитро Блауш. – Без виплат заробітних плат залишили і колишніх працівників підприємства».

За словами депутата ні власник, ні уповноважений орган не надають працівникам жодної інформації щодо розрахунку по заборгованості, а директор Олександр Козлов не знайшов кращого виходу, ніж самоусунутися. Втім, деякі вчинки Олександра Олександровича заслуговують особливої уваги.
«Коли з законно обґрунтованими вимогами виплатити зарплату до нього звернувся його заступник з питань будівництва Сергій Дідковський, то пан Козлов відповів, що грошей у бюджеті установи немає, – каже радикал. – Маючи на утриманні восьмирічну донечку, Сергій Йосипович хворіє на рак шлунку, тож ті заборговані йому десять тисяч гривень могли б підтримати чоловіка у боротьбі зі страшною хворобою. Мені відомо, що Олександр Козлов не бідує і після звільнення розвиває власний бізнес, тож щонайменше він вчинив не по-людськи», - обурюється Блауш.

Депутат пообіцяв колишнім працівникам установи допомогти у вирішення питання виплати заборгованості. Він також закликав небайдужих містян підтримати Сергія Дідковського у боротьбі зі страшною хворобою.

  • 0
Добавлено: 19-01-2017, 10:39
0
1 065

Похожие публикации


Наверх