онлайн казино Украины

Чернігівські військові випробували парашутні системи

Чернігівські військові випробували парашутні системиНещодавно військові з Державного науково - випробувального центру Збройних Сил України, що на Чернігівщині закінчили випробування парашутної системи польського виробництва “Dedal”, яка призначена для виконання навчально-тренувальних і бойових стрибків з парашутом.
До випробувань залучили десантну парашутну систему AD-95, запасну систему AZ-95 та вантажні парашутні ремені UZO-100” польського виробника.
Польська парашутна система AD-95 є аналогом систем радянського виробництва Д-1 5У та Д-6, що перебувають у нашому війську.
Випробовували обладнання на базі авіаційної бригади та полігоні Високомобільних десантних військ, що на Житомирщині. До випробувань долучились екіпажі літаків та гелікоптерів, за допомогою яких було здійснено більше ста експериментальних стрибків.
Стрибки з парашутними системами “Dedal” здійснювали фахівці Державного науково-випробувального центру та Високомобільних десантних військ з величезним досвідом, насамперед в зоні АТО.
Результати випробувань були цілком позитивні, що дало можливість розробити рекомендації можливого прийняття парашутної системи “Dedal” на озброєння української армії.
«Парашутні системи AD-95 нові і їх можна буде використовувати ще певний час в багатьох випадках, завдяки збільшеному корисному навантаженню, наближеному до стандартів НАТО», – запевнив начальник відділу-старший парашутист випробувач Ігор Сила.
Хоча сьогодні, існуючі парашутні системи і відстають від американських та європейських аналогів, але враховуючи всі складові випробувань, вже незабаром парашутна система “Dedal” все ж таки зможе забезпечити потреби українських військовиків, а в подальшому виробники створять і свою вітчизняну парашутну систему, яка буде не гіршою за закордонні.

Добавлено: 22-08-2016, 10:12
0
0

Похожие публикации


Наверх