онлайн казино Украины

«Суверенний» сепаратистський шабаш зірвано у Чернігові

«Суверенний» сепаратистський шабаш зірвано у ЧерніговіСьогодні, фактично під носом у громади, у Чернігові зібралися доморощені «сєпари» з так званого «Суверенного Народу України».
«Розвідка» повідомила, що головний шабаш має відбутися в приміщенні Річкового порту. «Безпілотник» побратима Сергія зафіксував активний рух до десятка людей у формі на вході до головного офісу Річпорту.
Про це розповідає у соцмережі Facebook спільнота «Вільні люди. Чернігів».
Відтак, «Вільні люди» не стали чекати, доки «гаранти нашої безпеки» розженуть мутні збори, а самі завітали в кубло до медведчуківських холуїв і зірвали їхній шабаш. «Генерал» та «Генеральний Консул» першими умотали від посланців доброї волі (до речі, номера на авто вже чомусь з українською реєстрацією).
Як переговорник вийшов їхній «Государ», який не так давно писав листа до Путіна з пропозицією приєднатися до їхнього «сєпар-двіжа». Микола Миколайович (принаймні, так він представився) намагався уникати відповіді на запитання, кого він представляє.
Зрештою, активістам довелося на власні очі оцінити ситуацію, зафіксувати на камеру «підлеглих Государя» і залишити їх наодинці зі своїми думками.
«Користуючись нагодою, хочемо передати привіт всім, хто намагається замутити на теренах Сіверщини чергову квазі-державу: МИ НЕ ДОПУСТИМО на наших теренах «Чернігівської Народної Республіки». Слава Україні! Смерть ворогам!», – підсумували активісти свою розповідь у соцмережі.

Добавлено: 27-05-2016, 09:18
0
0

Похожие публикации


Наверх