онлайн казино Украины

Атрошенко паркує своє авто на Валу. І Фельдману дозволяє

Атрошенко паркує своє авто на Валу. І Фельдману дозволяєМіський голова Чернігова Владислав Атрошенко паркує своє авто на території Національного заповідника «Чернігів стародавній».
Сьогодні він приїхав на відкриття виставки зброї «Шлях воїна: один на двох» привітати свого товариша, екс-депутата від «Батьківщини» і «Партії регіонів» та організатора виставки Олександра Фельдмана.
Він привіз до Чернігова старовинну колекцію самурайських мечів та козацьких шабель.
Перед приміщенням Колегіуму, на території охоронної зони, припаркувалися одразу декілька авто представницького класу: чорний Range Rover, на якому приїхав Фельдман та сріблястий позашляховик Toyota із київськими номерами АА 9425 ОТ.
Згодом стало відомо, що ця машина належить міському голові Чернігова.
На зауваження кореспондента Svoboda.fm щодо незаконної парковки Фельдмана на Валу, Атрошенко визнав факт правопорушення: «Можливо, це й правопорушення, однак для наших гостей ми робимо виключення. Якщо ціна приїзду такої виставки – отаке правопорушення, ми вибачимо його».
Зазначимо, що правилами охоронної зони проїзд і паркування авто на території Національного заповідника «Чернігів стародавній» заборонені.
Екс-нардеп Олександр Фельдман із 140 мільйонами доларів статків входить до списку найбагатших людей України. його вважають одним із найвпливовіших людей Харкова.

Добавлено: 19-05-2016, 10:43
0
0

Похожие публикации


Наверх