онлайн казино Украины

Дубіля перетворюють на "збоченця", а Воробйова "оточили вороги"?

Дубіля перетворюють на "збоченця", а Воробйова "оточили вороги"?Прес-секретар обласного осередку ВО «Батьківщина» Світлана Сокол засудила чернігівців, котрі у соціальних мережах піддали обробці реальне відео, на якому народний депутат Валерій Дубіль грає на баяні.
Депутат міськради Сергій Воробйов обурився статтею про реформування тролейбусної мережі міста та назвав її замовною його ворогами.
Про взаємовідносини обранців з представниками громади та ЗМІ у недільному матеріалі svoboda.fm.
Тиждень тому найвідоміший на сьогодні прилучанин виклав у соціальних мережах відео, де він, сидячи у когось на кухні, грає на баяні мелодії відомих пісень «Выбери меня (Птица счастья)» та «Ніч така місячна».
Після застосування можливостей сервісу Coub, чернігівці перетворили відео на серію кліпів, у яких Валерій Дубіль «грає» популярні у 90-х та 2000-х роках композиції, зокрема, саундтреки із серіалу «Бригада» та фільму «Пірати Карибського моря», а також під власний акомпанемент «співає» пісні Михайла Круга «Кольщик», Максим «Знаєш ли ты», груп Сектор Газа «Взял вину на себя», Руки вверх «18 мне уже» тощо.
Кліпи стали настільки популярними, що один з місцевих сайтів навіть розмістив їх у розділі новин під назвою «Нардеп з баяном став популярним у соц.мережах».
Голос Валерія Дубіля на Чернігівщині, прес-секретар обласного осередку ВО «Батьківщина» Світлана Сокол назвала коуби зі своїм начальником посяганням на святе, тобто «брєдятіною» та глумом.
Причому не над публічним політиком, а (цитата!) "над людиною, батьком, дідусем".
Такі дії, за її словами, свідчать про те, «як просто представнику ЗМІ в нашій країні облити людину брудом і ніякого покарання за свої «творєнія» не понести».
Світлана Сокол, мабуть, забула, що у своїй передвиборчій кампанії Валерій Дубль постійно використовує свою родину. У численних рекламних роліках його дружина та діти хизуються своїм чоловіком та батьком, розповідають який від чудовий сім’янин та порядна і чуйна людина.

Добавлено: 15-02-2016, 08:26
0
0

Похожие публикации


Наверх