онлайн казино Украины

Замість «Правого сектору» на Чернігівщині працюватиме штаб Дмитра Яроша?

Замість «Правого сектору» на Чернігівщині працюватиме штаб Дмитра Яроша?Таку назву носить тепер чернігівський осередок, який підтримав вже колишнього провідника «Правого сектору» та планує розбудовувати новий політичний рух.
Втім, навіть самі активісти нового руху визнають, що назва робоча.
Остаточно рух сформується лише після всеукраїнського з’їзду, який відбудеться за місяць-два.
«27 січня у Чернігові ми провели збори провідного активу колишніх партійців «Правого Сектору», які вийшли з лав ПС та підтримали Дмитра Яроша, — прокоментував останні події Вадим Йовенко, активний учасник чернігівського та київського майданів, один із засновників ГО «ГРІМ». — А вже наступного дня у Києві на всеукраїнській нараді з Дмитром Ярошем напрацювали подальші принципи розбудови руху».
До нового руху планують залучати представників інших патріотичних організацій. Втім, слідкуватимуть, щоб рух не втратив таким чином керованості.
Головним завданням нового руху є національна революція. Однак, це революція державотворення, а не заколоту чи перевороту.
Ідеологічні ж тези послідовники руху черпатимуть з українського націоналізму.
Коли формат та ідеологію нового руху буде визначено, збереться всеукраїнський з’їзд. Тоді і буде все остаточно вирішено та затверджено. Наразі ж на місцях роботу очолюють місцеві координатори. На Чернігівщині таким тимчасовим координатором обрано Вадима Йовенка.
До слова: з «Правим сектором» у послідовників Дмитра Яроша повне порозуміння і відсутність будь-яких конфліктів. Кажуть: «Ми поруч. Але йдемо окремо».
Один з пріоритетів — формування Української Добровольчої Армії. Мають напрацьовані законопроекти щодо особливостей формування та правового статусу Української Добровольчої Армії.
Для цього вивчався досвід подібних збройних формувань в Естонії, Польщі та Швейцарії. Також шукають на місцях патріотів, які готові долучитися до нового руху.
«Лікарі, вчителі, робітники, менеджери, держслужбовці, журналісти — до нашого руху можуть доєднатися всі, хто може і хоче працювати. Наш принцип — держава без олігархів. Коли я чую, що нікому працювати, чую про кадровий голод — це лукавство політиків. Таким чином вони просто убезпечують себе від конкурентів. Тому одна з задач нашого руху — допомогти справжнім патріотам, які хочуть і вміють працювати», — каже Вадим Йовенко.

Добавлено: 2-02-2016, 09:40
0
0

Похожие публикации


Наверх