онлайн казино Украины

На Атрошенка тиснуть, аби у Чернігові залишилась стара влада?

На Атрошенка тиснуть, аби у Чернігові залишилась стара влада?На нового Чернігівського міського голову Владислава Атрошенка тиснуть певні народні депутати та політичні сили, аби представники попередньої влади залишились при посадах.
Про це новообраний мер заявив журналістам, пояснюючи причини перенесення сесії та гальмування консультацій з депутатським корпусом.
“Я очікую, що сили, які об`єдналися навколо єдиної мети — залишити стару владу в Чернігові — зрозуміють, що це великий гріх перед чернігівцями, — висловив сподівання В. Атрошенко. — Очікую, що вони перестануть “мінувати” приміщення, де проводяться сесії”.
За його словами, переговори з депутатським корпусом “ідуть постійно”.“Їхня суть – тиск на мене певних політичних сил, народних депутатів України, — пояснив новий мер. – Кінцева мета – домогтися, аби частина старої влади зачепилась і залишилась у Чернігові”.
В. Атрошенко волів не називати конкретних прізвищ, поки перемовини тривають. Мовляв, хоче залишити вільною площину для діалогу та досягнення компромісів, але на його “умовах”. Щоправда, на пряме запитання кореспондента “Свободи. ФМ” про те, чи не є “Наш край” однією із неназваних партій, міський голова відповів ствердно.
“Частково причина непроведення сесії полягає і в гальмуванні домовленостей “Нашим краєм”, — додав він.
Чинником, який може зрушити з місця вказані переговори, В. Атрошенко вважає виборців Чернігова, які мають прийти на наступну сесію і “запитати у депутатів, що вони роблять і для чого обиралися до міської ради”. “Я гадаю, це той чинник, який має прискорити процеси домовленостей між політичними силами.
Я буду робити все, аби попередня влада, попередні корупційні правила гри, які душили десятиріччями Чернігів, пішли у минуле”, — пообіцяв новий міський голова.

Добавлено: 7-12-2015, 09:53
0
0

Похожие публикации


Наверх