онлайн казино Украины

Росія пішла проти всього мусульманського світу - Кучма у Чернігові

Росія пішла проти всього мусульманського світу - Кучма у ЧерніговіКонфлікт на Сході – це довготривалий процес, а у Сирійському військовому конфлікті Росія має свої інтереси.
Про це повідомив екс-президент України Леонід Кучма сьогодні, 13 жовтня, у Чернігові під час зустрічі із студентами ЧНТУ.
Після вручення стипендій від благодійної організації Президентського фонду Леоніда Кучми "Україна", студенти задали йому декілька хвилюючих запитань.
- Сьогодні ви один із учасників мирних домовленостей у врегулюванню військового конфлікту на Донбасі. Якою ви бачите перспективу їх виконання?
- Щодо перспектив врегулювання конфлікту на Сході, я б не хотів, щоб у нас були якісь ілюзії, це довготривалий процес. Весь світ розуміє, що на Донбасі воює Росія, але так сором’язливо закриває очі на ці проблеми. Тут треба показати нашу волю, що ми дотримуємося усіх норм і можемо піти на те, щоб логічно завершити цю ситуація. А якщо ми проведемо вибори на Донбасі, то програємо абсолютно.
- Яке ваше ставлення до участі Росії у військовому конфлікті у Сирії і чого вона намагається досягти?
- По-перше, Росія намагається сказати, що вона поряд з країнами, які роблять політику у світі. По-друге, там військова база, а ще нафта і газ. Росії потрібно, щоб ціна на нафту зросла, тому що це головна проблема для поповнення їхнього бюджету. Але наслідки цього конфлікту будуть величезні, тому що Росія пішла проти всього мусульманського світу, - зауважив екс-президент

Добавлено: 14-10-2015, 10:11
0
0

Похожие публикации


Наверх