онлайн казино Украины

Епопея з Кордівкою. Продовження

Епопея з Кордівкою. ПродовженняВже багато років фірма-забудовник ТОВ «Єврокон Полісся» сплачує за оренду земель у Кордівці, але не починає будівництво — місцеві жителі проти.
При цьому на сесії міськради, 28 серпня, депутатам забракло лише одного голосу у прийнятті рішення «Про відмову в поновлені договору оренди земельної ділянки». Лише 25 проголосувало «за». Тож тепер «Єврокон Полісся» у судовому порядку може продовжити договір оренди.
Вже багато років фірма-забудовник ТОВ «Єврокон Полісся» сплачує за оренду земель у Кордівці, але не починає будівництво — місцеві жителі проти.
При цьому на сесії міськради, 28 серпня, депутатам забракло лише одного голосу у прийнятті рішення «Про відмову в поновлені договору оренди земельної ділянки». Лише 25 проголосувало «за». Тож тепер «Єврокон Полісся» у судовому порядку може продовжити договір оренди.
Кордівка давно стала лакомим шматком для різних політичних сил, як чудовий засіб піару. Майже усі вже висловилися проти забудови. Натомість, рішучу дію нещасна Кордівка побачила лише від Лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який приїхав та повалив паркан. У Чернігівській міській раді ця партія своїх представників не має, тому й захищає Кордівку шляхом так званої «вуличної демократії».
Радикалами також було ініційоване дослідження думки місцевих жителів. Активісти партії обійшли майже кожен будинок, у результаті чого вони дізналися, що населення мікрорайону Савчуки, дійсно, проти забудови. Хоча при цьому представники забудовника запевняли, що люди дуже хочуть, щоб там вирубували дерева, бетонували газони та будували хмарочоси в обмін на відремонтований під’їзд.
Чернігівцям слід не забувати й імена тих, хто своїм голосом не відмовив забудовнику у поновлені договору оренди:
У великому списку знаходиться і сам мер Олександр Соколов, і чернігівський перевізник Сергій Вакуленко, і славнозвісний начальник управління освіти Володимир Купріяненко. У список «героїв» потрапила «майже директор 35 школи» Людмила Скоробогатько, яка нею так і не стала через скандал навколо її прихильності до сепаратистів.
Окрім регіоналів, які миттєво та масово перейменовуюся в «Опозиційний блок» і «Наш Край», виокремилися керівник «Чернігівводоканалу» Олександр Шкінь, директор 2-ї школи Тамара Касаткіна, ректор ЧНПУ Микола Носко, позафракційна Надія Лозбень та представник компартії Іван Клановець. Валентина Трахтенберг, яка представляє «Громадську солідарність» та лобіює інтереси колишнього «генерала тушок» Ігоря Рибакова, та представник «Вєни» Віктор Сехін теж хочуть залити усе місто бетоном.
Прийти і відстояти лісопаркову зону Кордівка під стіни міської ради прийшло не так багато людей. Тому Радикальна партія звертається до чернігівців і просить їх не бути байдужими до свого міста і хоча б дійти до виборчих дільниць під час місцевих виборів 25 жовтня і обрати гідних людей, пам’ятаючи імена тих, хто нищить наше місто.

Добавлено: 11-09-2015, 09:46
0
0

Похожие публикации


Наверх