онлайн казино Украины

Господарі відкритого сьогодні "Голівуду" забули про велосипедистів?

Господарі відкритого сьогодні "Голівуду" забули про велосипедистів?Як відомо, сьогодні у Чернігові з пафосом і розмахом відкрився торгово-розважальний центр "Голівуд", який має стати одним з потужних центрів міського економічного і культурного життя, а також проведення дозвіля, у тому числі і разом з дітьми.
Не секрет, що великі "обороти" нашим підприємцям роблять гості із сусідньої Білорусі, які відвідують ринки та інші торгові заклади міста.
- Можу передбачити одне з питань, котре поставлять білоруські журналісти, що приїдуть в рамках прес-туру на відкриття ТРЦ «Голлівуд». Враховуючи те, що в Білорусі на законодавчому рівні закріплена розбудова велоінфраструктури (велодоріжки, велопарковки) при будівництві нових житлових і громадських об’єктів, тому вони неодмінно спитають «Чому біля такого здоровезного торгівельного центру така величезна територія відведена під автостоянку, а для велосипедистів не має жодної велопарковки?», - пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук громадський активіст Олександр Гашпар.
Він додає, що побачене на відкритті – це вияв банальної неповаги до споживачів – велосипедистів.

Урочистості з нагоди відкриття триватимуть три дні і закінчаться концертом гурту BRUTTO.
Сподіваємося, цю невеличку проблему власники ТРЦ з часом вирішать і вона не буде "ложкою дьогтю" у "діжці меду".

Добавлено: 9-09-2015, 09:33
0
0

Похожие публикации


Наверх