онлайн казино Украины

ДТП: Швидкісний мотоцикліст збив 78- річного Зенона Івановича в Чернігові

ДТП: Швидкісний мотоцикліст збив 78- річного Зенона Івановича в ЧерніговіНова аварія швидкісного мотоцикліста сталася у суботу, 5 вересня на розі вулиць Мистиславської та Героїв Чорнобиля (Бойова) близько 14 години.
78-річний Зенон Іванович переходив дорогу. Він навіть не помітив, як його збив молодий чоловік років до 30 на мотоциклі.
Зеновій Іванович відлетів на кілька метрів на дорозі і схопився за стегно від болю. Мотоцикліст був у шлемі, наколінниках та налікотниках.
На місце аварії прибули працівники ДАІ та «карета швидкої допомоги». Вони відвезли дідуся до міської лікарні номер 2 Чернігова.
Зенону Івановичу зробили рентген - у його перелом шийки стегна.
Тим часом п'ятеро мотоциклістів також приїхали до міської лікарні № 2.
Вони звернули на себе увагу голосним звуком своїх мотоциклів, навіть важкохворих лікарні мовляв , дивіться, ми приїхали.
Мотоциклісти вирішили знайти підбитого дідуся. Швидкісні мотоциклісти також у лікарні провідали свого товариша, який лікується тут уже майже 2 тижні.
Як повідомляла «Свобода.ФМ», у Чернігові сталося кілька аварій за участі швидкісних мотоциклістів.
Також працівники ДАІ провели зустріч з мотоклубом аби його учасники дотримувалися правил дорожнього руху.
Як вдалося дізнатися «Свобода.ФМ», в аварії, яка сталася 24 серпня за участю швидкісного мотоцикліста, постраждала не його пасажирка, а молода дівчина-пішоход. Та проходила тротуаром зі своїм хлопцем.
Внаслідок зіткнення з автомобілем «Пежо» мотоцикліст вилетів і впав на ногу дівчини, яка проходила по тротуару та зламав її.
Отакі пригоди чернігівських швидкісних мотоциклістів і Чернігові.

Добавлено: 7-09-2015, 10:03
0
0

Похожие публикации


Наверх