онлайн казино Украины

Невідомий пообіцяв побити всіх таксистів і інспекторів ДАІ в Чернігові

Невідомий пообіцяв побити всіх таксистів і інспекторів ДАІ в ЧерніговіЦе трапилося 24 серпня на вулиці Десняка,неподалік виїзду на вулицю Князя Чорного на чернігівській Ліськовиці.
Таксист, який відпрацював ранок і до обіду, а потім вирішив з родиною виїхати на пригоду покупатися і відпочити. Але проїхав недалеко.
На неширокій вулиці Десняка по обидва боки стояли машини, а посередині іще одна.
В машині посередині вулиці за кермом сидів чоловік середніх років, а його голова була покладена на кермо.
-Ну все. Спека. Серце не витримало! Інсульт чи інфаркт!
Таксист підхопився з машини. Підбіг до непорушного водія і через вікно став мацати пульс. Але відчув потужний, як дев’ятий вал запах спиртного.
Почав будити смертника. Той був у такому стані, що ледве голову міг тримати, наче дитина одразу після народження.
Таксист почав умовляти водія вийти з машини, щоб вона не могла поїхати, бо такий водій стільки горя може наробити і собі та іншим.
Але п’яний помаленьку очуняв і захотів все ж їхати. Таксист поставив поперек свою машину.Тоді алканавт спочатку вирішив поквитатися з молодим таксистом.
Той, недовго думаючи, викликав по рації підмогу. Таксисти миттю приїхали і заблокували машину п’яного. Алкаш за кермом почав погрожувати розправою уже усім водіям, які його заблокували.
Таксисти діяли за правилами дорожнього руху: якщо бачиш, що порушення може привести до ДТП, то маєш його попередити.
До речі, таксист одночасно викликав і ДАІ на підмогу. Але в той день, як стало відомо, у володарів смугастих жезлів було чимало роботи. Тому довелося почекати. Увесь цей час п’яний кидався і погрожував.
Коли приїхали інспектори, він переключився і на них. За обіцянками накачаного алканавта –водія - всім їх чекає жорстока розплата. Під гарячу руку потрапили і ДАІшники.
Довелося ще викликати й наряд міліції. Утихомирили. Отаке свято було у людей. Отак відпочили.
До речі, що б могло статися з цим п’яним, якби він виїхав на вулиці Чернігова. Того дня у нас була аварія швидкісного мотоцикліста – обоє в травматології. А ще - загинув водій мопеда неподалік Сосниці.
Того ж дня, крім випадку блокування таксистами п’яного, в області було виявлено ще 10 випадків керування автомобілями в стані сп’яніння.

Добавлено: 2-09-2015, 09:54
0
0

Похожие публикации


Наверх