онлайн казино Украины

Як Білогура Бея умовляв діяти на користь Атрошенка. Проти Соколова і Дубіля

Як Білогура Бея умовляв діяти на користь Атрошенка. Проти Соколова і ДубіляЦими фотографіями зі «Свободою.ФМ» поділився один із чернігівських журналістів. Місце дії сесія Чернігівської міської ради 28 серпня 2015 року. Перерва, 12:28. Майже всі вишли із зали.
Під стінкою стали і говорять дві людини. Нічого особливо. Можна ж людям поговорити в обідню перерву? Звичайно можна! Але це дуже знакова розмова.
Із дозованого досьє «Свободи.ФМ»
Зліва - Василь Білогура. Він - депутат Чернігівської міськради, права рука народного депутата Владислава Атрошенка, ліва рука голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Куліча. В адміністрації він займає посаду заступника керівника апарату облдержадміністрації, до обов’язків якого відносяться, крім усього офіційно прописаного, контроль за проведенням виборів.
Справа – Олександр Бей. Легендарна особистість! Брав участь чи не у всіх виборах мера Чернігова. Останні кілька років Бей, разом із широковідомим крикуном Андрієм Глабою, спеціалізується на продукуванні усної і письмової «правди-матки» про нардепа Валеря Дубіля, а також мера Олександра Соколова, начальника «Чернігівводоканалу» Олександра Шкіня, заступника мера з житлово-комунальних питань Володимира Кривенка та новоспеченого кавалера пластмасового відра на голові Геннадія Луценка.
Бей може все! Разом з Глабою вони можуть подолати навіть того, кого не здолає ніхто – хитрого богатиря Вадима Антошина. До речі, в яких військово-спортивних таборах Антошин готується до місцевих виборів?
Компашка Бей-Глаба Може тролити Сергія Березенка, і може його не тролити. Бей може наступати на голову облради Миколу Звєрєва. Може виступати проти нового начальника міліції Антона Шевцова. А може і не виступати, поки є одним із допитуваних по справі, яку контролює Шевцов з приводу заворушень перед сесією міськради 28 травня 2015 року.
Як видно з послужного списку Олександра Бея, для нього в політиці нема нічого недосяжного! Рівних йому в чорному піарі в Чернігові нема!
А тепер можете здогадатися: про що міг Василь Білогура говорити з Олександром Беєм?
Можливий варіант бесіди:
Білогура: - Саша, я знаю, що краще тебе ніхто не зможе утопити в багні мерську команду Саши-птиці і заодно нашого з тобою найзапеклішого ворога нардепа Валєрку-амвросієвського з його прилуцькою шоблою…
Бей (задоволено посміхається і дивиться на вуста Білогури, згадує приказку «Устами младенца глаголит истина» ).
Білогура: - Я тебе не міг покликати в державну адміністрацію, бо туди ходиш на сам, а тільки на чолі загону бронебійних бабусь. А тебе викликати, значить псувати репутацію собі і державній владі. Та й телефонні розмови можуть прослуховуватися. А так - ніхто не чує і можна домовитися.
Бей: (приємно усвідомлює, що з ним рахуються, як з генієм чорного піару, володарем перевізної клітки мера-корупціонера, мегатонн невикористаного лайна критики і компромату, а також одного з винахідників надпотужного зливного бачка).
Білогура: -Добре, Сашко, мені треба, щоб ви лили 2 місяці лайно, включаючи ніч на 25 жовтня, на Сашу-птицю і Валєру-амвросієвського. Оплата 10 тисяч зелених тобі, Глабі і вашому мозковому центру…
Бей: -Кожному?!
Білогура: - Ммм … Так , кожному.
Бей: - Вася! Зачекай! А кримінальні справу по нас хто закриє? Ви ж обіцяли закрити! Ми чиє завдання виконували!? Нам хто сказав прибрати Сашу-птицю прибрати з посади!? А Шевцов досі не закриває справу! Я свою голову підставляти не хочу! Раптом що, я розколюсь і скажу чиє замовлення це було!
Білогура: -Спокій, Сашко, тільки спокій! Сталися непорозуміння. Ми не маємо впливу на Шевцова. Його закинули до нас «зверху», він все зробить, як наказав Перший і його приберуть одразу після виборів.
Бей: - Е ні, Вася! Я не згоден. Мені, Глабі і нашій команді треба гарантії безпеки на час виборів. Щоб нас, коли будемо виконувати операцію «чорнуха», аби не пов’язали знов! Ми настоюємо, щоб закрили кримінальну справу і більше не копали під нас!
І до того ж, Василю. Ви повинні на себе взяти витрати по випуску «лайномета», виготовлення, друк, розповсюдження в особливо небезпечних умовах + бонус за ризик.
До речі, ви нам так і не виплатили бонуси за ризик в акції 28 травня в мерії! Коли віддасте?
Білогура: -Ммммм… Так мені треба порадитися з босами.
Бей: -А коли ми зустрінемося наступного разу?
Білогура: -На «рибалке у чорних камней»!
Бей: -Так там же не клює!
Білогура: -Я «гарантирую такой клёв, шо забудешь обо всём на свете».
Насправді, про що говорили Білогура і Бей –
не знає ніхто. Може вони просто перекинулися кількому словами про риболовлю, а мо й про політику. Не беруся стверджувати – бо по губах на фотографіях читати не умію. Фотограф же, який надав ці знімки, нічого не почув. А сесійний зал міської ради багато чув розмов, але всі їх він приховує.
А ваш варіант: Про що говорили представник міської і державної обласної влади Білогура і активний виборчий боєць Бей?

Добавлено: 31-08-2015, 09:37
0
0

Похожие публикации


Наверх