онлайн казино Украины

Чернігівське гетто поступово перетворюється в одну із народних республік

Чернігівське гетто поступово перетворюється в одну із народних республікУ чернігівському робітничому мікрорайоні "Шерстянка" ширяться сеператистські настрої.
"Хватит кормить Масаны!", "Подусовка, не ламай колья!" - подібного роду написи прикрашають паркани біля пивбарів, куди після важкого трудового дня частенько заходять пропустити стаканчик-другий місцеві пролетарії.
Настрій у роботяг рішучий - готові вдатися до крайніх заходів аби тільки перестати годувати Масани і Подусівку.
Передумови конфлікту з "подусівськими" тліли роками. Починаючи з бурхливих 90-х, робітнича молодь ходила (частенько не з порожніми руками) в гості до своїх сусідів з мікрорайону Подусівка. В нерівному бою ліг не один пролетарій.

З Масанами все значно складніше. Вочевидь місцевим не подобається, що влада забула про їхній район і віддала перевагу розвитку інфраструктури на Масанах. Подібного роду припущення мають право на життя, адже "Шерстянку" не дарма називають гетто.
Зв'язок з центром тут фактично відсутній. Добратися в місто можна лише пішки - підземним переходом та залізничним мостом, автомобілем же треба подолати не один кілометр розбитих доріг. Попри обіцянки політиків, дорогу на "Шерстянку" так і не проклали.
А тим часом і без того гарячі настрої мужиків підігріває оковита. Кажуть, що до них готова приєднатися "Музикалка" та "КСК". Якщо це трапиться, промисловість Чернігова буде паралізована.
До того ж не треба забувати, що "сеператисти" контролюють значний відрізок залізничного полотна, а це може ускладнити ще і роботу "Укрзалізниці". Бойове крило ШНР "Тигри визволення Шерстянки" встановили свій перший блок-пост, через який пропускають автобусні маршрути № 25 та № 31.
Останнім часом вантажні фури намагаються оминати "Шерстянку".

Добавлено: 11-08-2015, 08:49
0
0

Похожие публикации


Наверх