онлайн казино Украины

«АГЕНТ КОНТРОЛЮ» поставив кандидатів під приціл

«АГЕНТ КОНТРОЛЮ» поставив кандидатів під прицілАнна Коваленко запустила телепрограму, в якій проведе ревізію на чесність кандидатів, і пояснить виборцям, що криється за гучними обіцянками політиків.
В понеділок на каналі «Дитинець стартувала програма «АГЕНТ КОНТРОЛЮ», в якій колишній кандидат в народні депутати Анна Коваленко виступила як автор і журналіст, ревізор чесних виборів. Під ревізію потраплять усі претенденти на депутатське крісло, їх команди і технології роботи.
Ціль програми – доступно пояснити чернігівцям – що криється за голосними обіцянками, і яскравими агітаційними кампаніями.
Анна, чим викликаний ваш приїзд до Чернігова?
Цього літа у Чернігові розгорнулася по-справжньому гаряча передвиборча кампанія, що привернула увагу всієї України. Чернігів став прикладом нещадного двобою двох політичних сил з використанням усіх відомих та передвиборчих махінацій. В хід пішли і технології з 90-х…Про те, що відбувається на 205 зараз говорять усі. Мені зателефонували багато моїх друзів, чернігівських активістів та не лише чернігівців, з проханням прокоментувати ситуацію на 205. І ми з командою вирішили приїхати та проаналізувати події з позиції незалежних експертів. Щоб дати змогу виборцям розібратися, хто розраховує на їх голос , і що вони можуть отримати після виборів.
Ви говорите про чернігівських активістів та інших українських громадських діячів . Що саме і в кого викликало хвилювання?
Навіть на всеукраїнській політичній арені 205 округ має всі шанси увійти до книги рекордів по кількості бажаючих балотуватися до списку народних обранців. ЦВК зареєструвала 127 кандидатів, 14 липня 36 зняли свої кандидатури, але і цифра 91 є аномальною для виборчого процесу на одному окрузі. Зрозуміло, що всі ці кандидати частина великої махінації протидіючих між собою сил. А кількість чорного піару, брудної агітації, засівання гречкою, підкупу та спекуляцій образами героїв не може не викликати обурення у свідомих людей. В цьому контексті, мені зателефонував Роман Омельченко, голова Чернігівського Майдану, з яким ми давно займаємося спільною справою, та запропонував виступити якимось чином на захисті у громадськості. Мені почали телефонувати мої друзі сотники, обурені тим, як безсоромно та відверто кандидати маніпулюють темою Майдану, війни, та грають на моральних цінностях в політичних цілях. І з цього народилася ідея створити телевізійну програму «Агент Контролю», яка б висвітлювала перебіг виборів та доступно пояснювала чернігівцям, хто чого вартий.

Що ви маєте на увазі, говорячи про спекуляції моральними цінностями та образами героїки Майдану?
Однією з рис справжнього героя - є особиста скромність. Зазвичай, люди сповнені героїзму - про свої вчинки мовчать. В Україні ж склалася ситуація, коли кожен свій крок політики та ті хто прагнуть ними стати, з різних причин, перетворюють у героїчні подвиги на благо Батьківщини. А участь у Майдані та поїздка в АТО стають приводом для активного самопіару і просування політичної кар’єри. З цього приводу ми організували прес – конференцію у дискусійному клубі «Експертна думка». Обговорювали цю тему з сотником першої сотні Майдану, бійцем батальйону «Айдар» Олександром Третяковим, який обурився подібній спекуляції і серед чернігівських політиків, а тим паче під час виборів. Як приклад Ігор Андрійченко, який використовує свою участь у Майдані та службу в АТО як візитівку у виборчій кампанії. Відстоювати майбутнє країни , участь у війні мають бути діями по умовчанню, а не інструментом реклами та фактом політичної придатності.
Та ще більше хвилює інформація, про співпрацю Ігоря Андрійченка з СБУ під час подій на Майдані.
Але це лише чутки?
Я дуже сподіваюсь, що інформація ця не підтвердиться, а відео, що гуляє по Інтернету, зі свідченням колеги Андрійченка – підробка. Але це перевірити можна лише, провівши розслідування.

«Агент Контролю» буде виходити щодня, протягом тижня аж до самих виборів, про що ж все таки ви розповідатимете глядачам та які дасте прогнози?
Ми хотіли б транслювати програму не лише під час виборів. Зараз вже ведемо перемовини з чернігівськими каналами на цю тему. Насправді, під час цієї передвиборчої кампанії назбиралося інформації на 50 серій «Агента Контролю», але до вибрів залишається менше тижня, так що випусків поки вийде 5. Говорити є по що. Ситуація варта уваги та детального розбору. Всі ми розуміємо, що зараз, у Чернігові зіштовхнулись команди Президента та Ігоря Коломойського. Президентські сили представляє пан Березенко, сили Коломойського, відповідно, пан Корбан. На відміну від 80% невідомих у списку кандидатів, які апріорі не можуть бути політиками (нагадаю, серед яких однофамільці, блогери, слюсарі, люди, які щойно отримали паспорт тощо) Корбан і Березенко - є професійними політиками, які реально претендують на перемогу. Отож, ми проаналізуємо передвиборчі програми та обіцянки головних кандидатів.
Я не даватиму жодних прогнозів, але спробую максимально доступно , просто і зрозуміло пояснити ситуацію передвиборчих політичних розстановок, щоб кожен громадянин міг зробити свій вибір – свідомо.

Добавлено: 22-07-2015, 10:29
0
0

Похожие публикации


Наверх