онлайн казино Украины

Життя прожити – не поле перейти!

Життя прожити – не поле перейти!Про Анатолія Никифоровича Шкурко – народного художника України, останнім часом писано і переписано.
А на то є об,активна причина.
Днями він відсвяткував разом зі свою Галею всього навсього 90 років.
Тільки 90.
Його твори знаходяться не тільки в Україні, а й далеко за її межами. За свої роки він стільки натворив, що й сам невзмозі зрахувати. Але як би там не було, кожного ранку він заходить до своєї творчої майстерні щоб покласти бодай один штрих до картини. І так все життя.
Так це він стояв на шляху створення Будинку художника у Седневі де потім працювало багато знаних і мало знаних художників. Таке його творче життя. Під час відкриття персональної виставки у виставковій залі спілки художників було багато сказано теплих слів ювіляру. Але самі теплі слова Анатолій Никифорович в своїй промові адресував своїй милій дружині, своєму ангелу-охоронцю. Було ще багато сказано теплих слів у колі творчих друзів, але життя не стоїть на місці.
І знову творча праця – до останку. Отакий він наш ювіляр. Всіх бажаючих ознайомитися з творчими роботами майстра чарівного пензля запрошує виставкова зала спілки та художній музей ім..Галагана.

Добавлено: 7-11-2014, 12:11
0
0

Похожие публикации


Наверх