онлайн казино Украины

Вишиванка – це круто! І без виборів!

Вишиванка – це круто! І без виборів!У Чернігівському ліцеї № 22 відбувся вишиванковий фест під гаслом «Вишиванка – це круто!», у якому взяли участь учні та вчителі.

Адже День Українського козацтва відзначила Україна 14 жовтня. Він збігається з одним із найвеличніших християнських свят – Покрови Пречистої Богородиці.

Козацтво – це символ всього самого найгероїчнішого, найсвітлішого, що було в історії України.

Це - Символ України. І таким же символом українського народу є вишиванка – оберіг кожної родини. Вишиванка – це скарб, це національний костюм, це пізнавана національна риса.

Протягом 12 жовтня в ліцеї пройшли виставки українського костюма, українського віночка та українського рушника. На інформаційній перерві вчитель історії Попок Людмила Григорівна розповіла про історію виникнення козацтва, а вчитель української мови та літератури Новопашин Олександр Михайлович повідав про рушники Чернігівського краю.

Учитель початкових класів Кольцова Лариса Павлівна організувала майстер-клас з виготовлення українського віночка. Колотило Оксана Миколаївна провела презентувала виставку малюнків «Обереги українського народу». Виставку рушників організували вчителі обслуговуючої праці Лебедєва Галина Віталіївна та Дубок Олена Олексіівна.

На перервах лунали народні пісні та пісні сучасних українських гуртів. Пройшли конкурси українського костюма та визначені переможці «Україночка ліцею» та «Козак ліцею». Директор ліцею Четирус Тамара Володимирівна привітала переможців та вручила подарунки.

Журі відзначило високий рівень підготовки учнів та батьків класних колективів: 3-А класу - класний керівник Кольцова Лариса Павлівна, 4-Б класу – класний керівник Шевель Аліна Юріївна, 7-А класу – класний керівник Герасименко Лариса Олексіївна.

Започатковану акцію підтримали вчителі, батьки та учні.

Добавлено: 15-10-2012, 11:32
0
0

Похожие публикации


Наверх