онлайн казино Украины

Land Rover провiв захоплюючий тест-драйв

Land Rover провiв захоплюючий тест-драйв8 грудня компанія «Віннер Автомотів» разом з британським брендом Land Rover завітали до ресторану «Тандир», де для постійних клієнтів закладу відбувся тест-драйв преміальних позашляховиків.

Учасники заходу мали можливість протестувати моделі Freelander 2, зухвалий та цілеспрямований дизайн якого підкреслює характер справжнього Land Rover, та дизельні версії автомобіля Range Rover Evoque, який втілює в собі футуристичний дизайн, сучасні технологічні рішення, розкішний інтер'єр і відмінний позашляховий потенціал.

Маршрут тест-драйву проліг мальовничими зимовими дорогами Старообухівської траси та передбачав ділянки бездоріжжя, даючи змогу прихильникам бренду сповна відчути маневреність позашляховиків Land Rover та переваги керованості в незалежності від погодних умов та дорожнього покриття. Необмежений час тест-драйву дав також можливість гостям оцінити багатство комплектацій, комфорт салону та виняткову якість оздоблення представленого автопарку.

Відмінні враження від тест-драйву були посилені знайомством з вишуканим та першим в Україні новим Range Rover, офіційна презентація якого в Києві відбулася на початку листопада. У новому Range Rover розкіш, продуктивність, незрівнянні всюдихідні можливості вдало поєднались з революційним дизайном та інноваційними інженерними технологіями, що підкреслює позицію Range Rover як кращого SUV у преміум класі на сьогодні.

Тепла атмосфера заміського ресторану кавказької кухні, пам’ятні сувеніри від компанії «Віннер Автомотів» та, в першу чергу, захоплення автомобілями бренду Land Rover, які є втіленням тонкого англійського смаку та довершеності, зарядили гарним настроєм минулі вихідні та забезпечили бездоганними емоціями усіх без винятку учасників заходу!

Чекаємо на нові захоплюючі пригоди разом з Land Rover та «Віннер Автомотів»!

Добавлено: 13-12-2012, 11:58
0
0

Похожие публикации


Наверх