онлайн казино Украины

Експерти склали антирейтинг нових найбільш непривабливих авто

Експерти склали антирейтинг нових найбільш непривабливих автоМісця між моделями авто в антирейтингу від Forbes не розподіляли, проте зауваження щодо непривабливої "автомобільної зовнішності" стосувались як звичайних автомобілів, так і суперкарів.
Зокрема, гібридний автомобіль Toyota Prius V автори рейтингу назвали таким, що його люди купують "всупереч зовнішньому вигляду, а не завдяки йому".

Дизайн седанів Dodge Avenger і Dodge Charger фахівці назвали "дубовим, квадратним і нудним", а "кубічне" оформлення Toyota iQ, на думку критиків, явно "не в'яжеться з поняттям швидкого автомобіля".

Крім того, некрасивими назвали автомобілі, які зазнають критики рідше. До прикладу, у десятку увійшов родстер Mercedes-Benz SL550, який виглядає "так, ніби потрапив під прес", і суперкар McLaren P1, передня частина якого нагадує "засмаглий ніс".

Ультракомпакт Smart ForTwo фахівці взагалі не вважають за автомобіль, а кабріолету Chrysler 200 дошкульнули його "найбільш неелегантними дахом на світі".

У Forbes підкреслили, що десятка найбільш некрасивих автомобілів складалася на основі консультацій з автоекспертами - оглядачем з Vanity Fair Бреттом Берком і редактором The New York Times Лоуренсом Ульріхом.

До слова, презентація нового Porsche - справжнє свято для фанів марки. Однак для людей непосвячених - це просто ще один автомобіль з майже незмінним дизайном з 60-х та потужним мотором.

Добавлено: 8-12-2012, 12:18
0
0

Похожие публикации


Наверх