онлайн казино Украины

Яким автомобілям українці віддають перевагу

Яким автомобілям українці віддають перевагуЕкспертам завдяки дослідженню динаміки українського автомобільного ринку в 2012 році вдалося визначити модель найпопулярнішого автомобіля, що купується в Україні в поточному році.

Отже, найбільш привабливим авто цього року став білий седан 2008 року випуску, оснащений 1,6-літровим бензиновим силовим агрегатом і механічною коробкою перемикання передач.кспертам завдяки дослідженню динаміки українського автомобільного ринку в 2012 році вдалося визначити модель найпопулярнішого автомобіля, що купується в Україні в поточному році.

43% від загальної кількості реалізованих в Україні за 2012 автомобілів складають чотирьохдверні седани, а 16% складають хетчбеки.

Змінилися в поточному році також «колірні» авто-уподобання українських автомобілістів.

Найбільш улюбленим кольором автомобіля для українських водіїв став нейтральний білий колір, на другому щаблі за популярністю розташувався сріблястий, якому в 2010 році належало перше місце, чорний колір авто розмістився на третій позиції, а синій на четвертій.

Механічна коробка передач стала найпопулярнішою серед автолюбителів України через свою більш доступну вартість порівняно з «автоматом».

62% українських водіїв віддали перевагу 1,6-літровому бензиновому силовому агрегату.

А рожевий колір авто став найменш популярним серед автолюбителів України.

Добавлено: 4-12-2012, 00:42
0
0

Похожие публикации


Наверх