онлайн казино Украины

Maybach Exelero – найдорожчий автомобіль світу (8 000 000 $)

Maybach Exelero – найдорожчий автомобіль світу (8 000 000 $)Компанія Maybach створила найдорожчий автомобіль у світі – супер-купе Exelero, вартістю 8000000 $. Цей унікальний автомобіль існує в єдиному екземплярі і може розганятися до 350 км / ч. Як не дивно такий екзотичний авто створювався не для продажу, та так же ні як шоу-кар, а для реклами шин різних компаній, саме так стверджує виробник машіни.На настільки цікавий вид реклами, відразу знайшовся попит.

Німецька фірма по виробництву шин Fulda, що розробив нову високошвидкісну шину Сarat Exelero, вирішила не розмінюватися на дрібниці на рекламній кампанії і крім звичайної реклами та відео-роликів замовила під свої шини відповідний автомобіль, а саме Maybach Exelero.

Під надзвичайно довгим і широким капотом суперкара розташоване даний механічне чудовисько: 12-циліндровий V-подібний двигун 5,9 л, з двома турбонагнітачами потужністю 700 л. с. Двигун розвиває настільки ж жахливий крутний момент в 1020 Нм за все при 2,5 тис. об. / Хв. Для порівняння, 6-літровий V12 Lamborghini Murcielago розвиває 570 л. с. і 650 Нм при 5400 об. / хв. Під час швидкісних заїздів на автодромі в Берліні випробувачам вдалося розігнати Exelero до 351 км / ч. Що цікаво, такий важливий параметр для всіх суперкарів як розгін до 100 км / год розробники не повідомляють. Так само розробники промовчали і про витрату палива, про нього можна судити лише за обсягом бензобака, який, до слова, становить 110 літрів! Вартість автомобіля,якби він був серійним, можна було б вимірювати в “папугах”, вірніше в «Мерседесах». Але Exelero залишиться в єдиному екземплярі, зберігши таким чином душевну рівновагу сотні мільярдерів по всьому світу, а заодно і відносний спокій на автодорогах загального користування.

Добавлено: 19-09-2012, 10:53
0
0

Похожие публикации


Наверх