онлайн казино Украины

Команда McLaren знайшла спосіб прискорити піт-стопи

Команда McLaren знайшла спосіб прискорити піт-стопиКоманда Формули-1 McLaren модифікувала кріплення коліс до болідів: тепер єдина гайка, яка з'єднує колісний диск з автомобілем, інтегрована в конструкцію самого диска. Як повідомляє Auto Motor und Sport, це нововведення дозволить прискорити піт-стопи на чотири десятих секунди.

Інноваційна гайка з'явилася в автоспорті в минулому році: технологію почали застосовувати в німецькій кузовний серії DTM. Першими розробку перейняли в Mercedes AMG. Частково цим пояснюються рекордні часи піт-стопів стайні з Браклі. У 2012 році інтегровану гайку впровадили в Ferrari і Red Bull, а на Гран-прі Монако система з'явилася на задніх колесах McLaren MP4/27. Під час етапу в Канаді новими гайками оснастили і передні колеса боліда.

Німецькі журналісти вказують, що новий спосіб кріплення коліс до автомобіля змусив топ-команди використовувати особливі гайковерти, які виготовляють за спеціальним замовленням.

Колектив McLaren відчуває складності на піт-стопах з початку сезону. Регулярні заминки в боксах, велика частина з яких була пов'язана з тривалою заміною заднього лівого колеса, провокували втрату позицій для пілотів британської стайні Льюїса Хемілтона і Дженсона Баттона. Останній говорив, що затримка на піт-стопі позбавила його перемоги на Гран-прі Китаю.

  • 0
Добавлено: 12-06-2012, 11:38
0
239

Похожие публикации


Наверх