онлайн казино Украины

Автоцивілка: які є особливості страхування

Згідно з українським законодавством, наявність автоцивілки для водіїв транспортних засобів є обов’язковою. Поліс ОСЦПВ, автоцивілка від страхової компанії ARX може застосовуватися на автівки, вантажні машини та мотоцикли. У цій статті ми розглянемо головні питання, що пов’язані з цим типом страхування.

Що покриває поліс ОСЦПВ


Автоцивілка страхує саме відповідальність водія. У разі ДТП страхувальник не отримує відшкодування від страхової компанії, але може покрити свої заборгованості перед постраждалими в аварії. Кошти можуть бути використані на відшкодування збитків чужому майну, яке постраждало під час ДТП, або на відшкодування збитків, які було нанесено здоров’ю або життю інших учасників аварії. Сума, яка йде на відшкодування, залежить від декількох чинників, таких як марка та тип транспорту, рік його випуску, дані власника (юридична або фізична особа) тощо.

Як оформити автоцивілку


Оформити автоцивілку можна онлайн, витрачаючи на це до 7 хвилин часу. На сайті страхової компанії arx.com.ua є калькулятор, за допомогою якого можна розрахувати вартість полісу ОСЦПВ. Після цього треба вказати загальну інформацію про машину та власника. Через декілька хвилин на вашу електронну пошту прийде договір між вами та страховою компанією. Після його підписання, ви отримуєте електронну версію поліса, яка має ту ж юридичну силу, що і паперова версія.

Переваги автоцивілки від ARX


Страхова компанія ARX пропонує декілька додаткових бонусів під час оформлення автоцивілки. Серед них повне покриття витрат під час потенційного ДТП, можливість придбання програми «Все включено» з прямим врегулюванням 100% випадків, а також AUDASMART — можливість отримання грошових виплат без відвідування офісу або СТО. Оформлення автоцивілки від ARX захистить ваш бюджет у випадку аварії на дорозі. А можливість оформлення онлайн робить її швидкою та зручною.

  • 0
Добавлено: 23-04-2023, 12:56
0
226

Похожие публикации


Наверх