онлайн казино Украины

Атрошенко розповів про плитку для підземних переходів

Атрошенко розповів про плитку для підземних переходівМіський голова Чернігова Владислав Атрошенко відповів на закиди деяких «злих язиків» щодо плитки, обраної для облицювання підземного переходу на перехресті центральних провпектів Чернігова.

Від імені міського голови у соцмережі Facebook сказано наступне, цитата:

«Зараз, в епоху інтернету можна почитати багато «цікавого». Нещодавно я натрапив на одну публікацію стосовно плитки в підземному переході біля "України". Мовляв, вона не відповідає вимогам, взимку потріскається та зіпсується, бо не пристосована до експлуатації в мороз.

Я зацікавився цією інформацією та дав доручення перевірити її. У відповідь отримав не слова, а документи, які розміщені на сайті міської ради. Виявляється, є сертифікат відповідності, висновок державної санітарно-епідемічної служби та всі інші документи, які підверджують, що ця плитка призначена для зовнішнього оздоблення стін та, відповідно, придатна для використання взимку.

В принципі, це характерно для більшості дописів цього "громадського активіста". Вибачаюся, ляпають язиками від неробства. Це робота така, наскільки я розумію. Відповідальності - нуль.

Прикро, шо нерідко наші журналісти, не перевіряючи передруковують цю маячню. Стосовно кольору цієї плитки, це питання абсолютно другорядне. Вибачте, у мене, як міського голови немає часу обирати колір плитки. Для цього є проектант. Очевидно, він мав якусь логіку, коли приймав рішення. Стосовно кольору, то тут скільки людей, стільки і буде думок».

Кінець цитати.

Названий громадський активіст – Олександр Гашпар. Він знайшов начебто таку ж плитку, як у реконструйованому нині підземному переході, в продажу в інтернет-магазині, і звернув увагу, що там було вказано її призначення для облицювання ванної та/чи кухні.

  • 0
Добавлено: 17-08-2017, 08:05
0
1 067

Похожие публикации


Наверх