онлайн казино Украины

Рекорд за рекордом: в Чернігові більше 100 хворих на коронавірус за добу, а в області більше 200 випадків

За минулу добу в Чернігівській області зафіксували 229 нових випадків COVID-19. Захворювання підтверджено у 127 чернігівців, 48 ніжинців, 16 жителів Чернігівського району, 17 –. Козелецького, восьми – Варвинського. По два випадки інфікування у Городнянському і Корюківському районах, по одному в Бахмацькому й Носівському. Троє хворих у Ніжинському і четверо у Менському районі. 16 осіб перебувають на госпіталізації.

Про це повідомляє Чернігівська ОДА з посиланням на Управління охорони здоров’я.

Окрім цього, в цей час на Чернігівщині зареєстровано три летальні випадки. Від COVID-19 померли 71-річний житель Менського району, 63-річна жінка з Чернігова та 51-річний чоловік з Ічнянського району. Усі вони мали супутні захворювання, що ускладнили перебіг COVID-19.

Від коронавірусної інфекції одужало 52 жителі Чернігівської області. З них 12 чернігівців, одинадцять ніжинців, п’ятеро прилучан, вісім мешканців Борзнянського району, два – Чернігівського. По три одужавших у Бобровицькому та Сновському районах, по чотири у Менському і Носівському, один у Городнянському. З них семеро лікувались у медзакладах.

Загалом на Чернігівщині 5851 випадок інфікування COVID-19, з них:

2697 пацієнтів одужало;
2613 — лікується амбулаторно;
427 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
99 летальних випадків;
15 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.
За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 192 ПЛР-дослідження. 560 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

– На сьогодні значна частина Чернігівщини перебуває за межами зеленої карантинної зони. На цих територіях діють обмеження, які змушують змінити ритм звичного життя. Нині в області 3040 активних випадків COVID-19, у закладах охорони здоров’я визначених для лікування хворих на коронавірус зайнято 66% ліжкомісць. Якщо ситуація буде погіршуватись, в регіоні можуть ввести додаткові карантинні обмеження. Щоб уберегтись від інфікування необхідно дотримуватись соціальної дистанції, заходів особистої гігієни, уникати місць скупчення людей та використовувати захисну маску за правилами – закриваючи рот і ніс, – нагадав заступник голови Чернігівської ОДА Олександр Савченко.

  • 0
Добавлено: 14-10-2020, 07:54
1
3 106

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
1
#1 Properitto
Ужас конечно, в наше время лучше вообще сидеть дома, и выходить при крайней необходимости. А чтобы не было скучно, можно смотреть любимый вид спорта, и при этом неплохо заработать делая ставки, не выходя из дома. Но чтобы заработок был наверняка советую пользоваться услугами капперов. Так вот, чтобы сделать правильный выбор каппера, вам поможет данный ресурс https://top-kappers.ru/ где можно посмотреть на ТОП капперов на спорт 2020 года, чья статистика подтверждена, а надежность не вызывает сомнений.
Наверх