онлайн казино Украины

Громадський транспорт у Чернігові припиняє свій рух: спочатку на вихідні, а потім і до кінця карантину

Рішення про зупинку роботи громадського транспорту у Чернігові прийняли сьогодні, 19 березня, на позачерговому засіданні виконкому міськради.

Спочатку тролейбуси та маршрутки припинять свій рух на вихідні 21-22 березня. Потім, на понеділок-вівторок громадський транспорт знову вийде на дороги Чернігова. А ось з 22-ї години вівторка, 24 березня, громадський транспорт знову зупинять, і аж до завершення карантину.

За словами міського голови Владислава Атрошенка, за понеділок та вівторок підприємства і всі служби міста мають проаналізувати, як вони будуть підвозити своїх працівників на роботу на час зупинки громадського транспорту.

Зазначається, що такі міри застосовуються через те, що важко контролювати заборону на перевіз виключно 10-ти людей у громадському транспорті, а водії маршруток починають відмовлятись виходити на рейси в таких ситуаціях, адже їм загрожують штрафи більше 10 тис грн.

До того ж, наразі, місто не має конкретної та достовірної інформації по рівню захворюваності на коронавірусну інфекцію у місті, адже Чернігів досі немає тестів.

Окрім цього, міський голова розпорядився зняти службовий транспорт з більшості міських управлінь та направити його на організацію так званої "розвозки". Також, обговорювалась можливість створення волонтерського руху, де всі бажаючі могли допомогти у підвозі тих же лікарів на їх місце роботи.

  • 0
Добавлено: 20-03-2020, 08:09
1
2 337

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
1
#1 Aleksandr Turchin
Так а как на работу добиратся?Живу на Бобровице а работа на Подусовке ,говорят вроде какте-то пропука в транспот делают где его офорлять?
Наверх