онлайн казино Украины

Чим закінчиться справа ветеринарів, яких підозрюють у хабарництві

Чим закінчиться справа ветеринарів, яких підозрюють у  хабарництвіЯк повідомляли ЗМІ, на початку липня минулого року правоохоронці затримали начальника управління ветеринарної медицини Віктора Кульбако та його заступника Віктора Кірієнка. Тоді під час обшуку у кабінетах посадовців були знайдені гроші.
Розслідуванням встановлено, що Кульбако через Кірієнка із своїх підлеглих,керівників районних управлінь, збирав «данину». Це не багато і не мало, а 2,5 тисячі гривень щомісяця. Про це йдеться у повідомленні обласної прокуратури. Платили наче б то за те, аби їх зайвий раз не чіпали.
До слова правоохоронці наразі з’ясовують з яких джерел такі «благодійні внески» мали самі райони. Одна з версій — теж побори, але вже з місцевих підприємців.
Однак, навіть маючи такий послужний список, посадовці вийшли на волю. 10 липня Новозаводський суд Чернігова вибрав заможний захід — запобіжний захід у вигляді застави в сумі 250 тисяч та 150 тисяч гривень відповідно, які підозрювані 12 липня вже внесли на спеціальний рахунок.
Тож навіть цей факт доводить, що посадовці далеко не з бідних. Зокрема, подейкують, що Кульбако «чесним» шляхом заробив собі на чотири елітні автівки.
А ще кажуть, що так «заробляв» у своїй родині не лише він. Дружина пана Віктора має не менш хлібне робоче місце — начальник ветлабораторії на центральному ринку Чернігова, де щодня вирішує долю чийогось хоч і маленького, але бізнесу.
Та ця інформація поки залишається на рівні шептання на ринку. Адже, по правді кажучи, інколи такий розклад хоч і незаконний, але вигідний усім.
Та найцікавіше у цій історії те, що вже через кілька місяців після резонансного розкриття корупційної схеми, ширилися чутки, що справу можуть закрити. Нібито через відсутність прямих доказів.
Принаймні такий висновок приходив сам собою після інтерв’ю Віктора Кульбако щотижневику «Весть» №37 (661).
Тоді журналісти резюмували так: «Розмовляли довго. Видно було: людина не впала духом, налаштована».
Хоча на той час обласна прокуратура не повідомляла про закриття справи.
То ж що маємо? З часу затримання пройшло більше як півроку — результату нема.
І версій щодо такого розвитку подій чимало. Зокрема, неофіційно зазначають, що захист корупціонера продумав вигідну і майже безпрограшну версію виправдати власного клієнта. Виявляється, гроші і справді були «благодійністю» на потреби воїнів АТО. От тільки залишилося знайти тих бійців.

Добавлено: 28-01-2016, 14:17
0
0

Похожие публикации


Наверх