онлайн казино Украины

Тимошенко: Безглузда прив'язка мене до справи Щербаня – це абсурд

Тимошенко: Безглузда прив'язка мене до справи Щербаня – це абсурдЕкс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко відхиляє усі звинувачення у причетності до вбивства Євгенія Щербаня. Також вона заявила, їй дуже прикро, що в цей "ганебний сценарій" втягнули сина загиблого.

"Коли Янукович дав доручення починати проти мене політичні репресії, я жартувала, що скоро вони мене звинуватять у вбивстві. Зараз мій жарт став реальністю. Можна було б скільки завгодно іронізувати з приводу спроб Генеральної прокуратури у якийсь дикий спосіб прив’язати до мене вбивство Євгена Щербаня. Можна було б саркастично злословити також про мою причетність до загибелі Майкла Джексона чи Уітні Х’юстон. Можна було б… Але не варто. Бо такі правила диктатури: вона смішна і страшна водночас. І все менше й менше людей в країні сміється над новим диктатором, бо це сміх скрізь сльози", – зазаначає у своєму зверненні Юлія Тимошенко.

Також екс-прем'єр називає її прив'язку до справи Щербаня абсурдом.

"Абсурд – він абсурд і є. Він не підлягає аналізу, не може бути оскаржений чи висміяний. Він – по той бік моралі, порядності, людяності, здорового глузду. Змагатися проти цього абсурду справа невдячна й безперспективна, бо це потойбіччя, задзеркалля, антисвіт", – цитує прес-служба партії "Батьківщина" слова Тимошенко.

Поміж того, екс-прем'єр зазначила, що хоче вірити, – син Євгена Щербаня зрозуміє, "як підло та низько його використали, і більше так не робитиме".

  • 0
Добавлено: 9-04-2012, 14:02
0
284

Похожие публикации


Наверх