онлайн казино Украины

Чи зробить Чернігів стадіон НОК до приїзду Вакарчука? По-любому!

Чи зробить Чернігів стадіон НОК до приїзду Вакарчука? По-любому!Чернігівський стадіон Національного олімпійського комітету імені Юрія Гагаріна в Чернігові реконструюється.
У касах давно продаються квитки на «Океан Ельзи». Саме сюди 28 вересня до нас приїде Вакарчук із його командою виступити перед чернігівцями.
А зелений газон стадіону, який був мало не найгіршим в Україні серед стадіонів такого рівня, реконструюють.
Перед вами те поле, на яке матюкалися видатний румун Мірча Луческу і не менш видатний українець Мирон Маркевич.
Вони називали газон чернігівського стадіону японським словами – тояма-токанава. Що це означає - знають тільки ті, хто на ньому мав щастя грати.
Реконструкція іде стаханівськими темпами. Як у роки колективізації: у колгоспі добре жить – двоє робить, п’ять лежить.
Але, будьте певні, встигнуть. Останні дні перед «введенням в експлуатацію», такий шухер підніметься, що міський голова Владислав Атрошенко та "керманич області" Валерій Куліч будуть на стадіоні жити, їсти, спати і ночувати.
Бо раптом САМ захоче відкрити. І треба ж в Україні вдень зі свічкою бігати - де що будується чи реконструюється!
А за Вакарчука взагалі кранти настануть! Якщо не буде готовий стадіон, то боюсь сказати, що станеться! Цивілізованих матюків нема! Пошматують, як тузик ганчірку. Це вам не тарифи, йоксель-моксель, а Ва-кар-чук!
То хай «Десна» на чужих полях, поки що, грає «номінально» на своєму полі і сопе в дві дірочки, а ми будуємо стадіон і шо хош збудуємо.
Можемо за тиждень. Мможемо на завтра. Тільки скажіть, скільки заплатите?
Бо в нашому ділі головне зарплата, а все інше - фігня на посному маслі, яке у нас чомусь називається олією!
Да, до речі, ми на стадіоні, згідно з графіком реконструкції, можемо більше закопати більше, ніж на Олімпійському в Києві. А якщо попросять інвестори, то більше, ніж Вова Вович у Сочі закопав.

Добавлено: 16-08-2016, 09:31
0
0

Похожие публикации


Наверх