онлайн казино Украины

Про секрети боротьби з пожежами від сусідніх держав

Про секрети боротьби з пожежами від сусідніх державМинулого року в Україні зареєстрували багато випадків пожеж. Страждали не тільки ліси, палали також сміттєві звалища та квартири звичайних громадян.

До населення регулярно доносять інформацію про небезпеку лісових пожеж. У парках та лісах часто можна побачити стенди з правилами поведінки та рекомендаціями, як зберегти дерева та своє життя у випадку займання.
З дитинства нас вчать, що з сірниками грати небезпечно. Існує безліч випадків, коли пожежа з однієї квартири перекидалася на іншу. У першу чергу страждають діти.
Іноді, від перекидання пожежі на інші об’єкти не рятують навіть міцні двері. Як з цієї проблемою справляються наші країни-сусіди? Ми поцікавилися і от що з’ясували.

Виявляється, у Білорусії є надзвичайно поширеними протипожежні двері. Їхня пожежна стійкість складає близько 60 хвилин. Для вогню це час, за який він може перетворити усе на попіл, а людина ж може використати цю годину задля порятунку власного життя та найважливіших документів.
Такі двері не допускають поширення вогню та диму у приміщеннях. Для внутрішніх дверей використовують ламіновані полотна, а для зовнішніх – ламінат високого тиску товщиною 1 мм.
Протипожежні двері в Білорусії є міцними та щільними. Вони пройшли випробування та мають відповідні сертифікати в Україні, Білорусії, Росії.

Сьогодні кожен має усвідомити важливість збереження природних ресурсів. Ліси – легені планети. А отже, це легені кожного з нас.
Пожежа (житлова, лісова або будь-який інший вид) несе величезні збитки. Необхідні великі гроші на відновлення територій, квартир, будинків, що постраждали від полум’я.
На жаль, жодні гроші не здатні повернути втрачені життя. Перш за все думати потрібно про своє здоров’я та близьких. Не намагайтеся винести з палаючої квартири якомога більше речей, грошей.
Важливу документацію та гроші варто зберігати так, щоб у випадку надзвичайної ситуації не витрачати зайвий час на пошуки, а швидко схопити їх та рятувати своє життя та близьких.
У надзвичайних ситуаціях не буває зайвого часу. Його завжди недостатньо. Протипожежні двері – шанс виграти додаткові хвилини для порятунку.

Добавлено: 22-02-2016, 10:25
0
0

Похожие публикации


Наверх