онлайн казино Украины

Чернігівська ТВК знов не відтермінувала Атрошенку подачу документів для реєстрації мером

Чернігівська ТВК знов не відтермінувала Атрошенку подачу документів для реєстрації меромВчора в міській раді відбулося позачергове засідання чернігівського міськвиборчкому, де вже втретє виборча комісія розглядала заяву в.о. Чернігівського міського голови народного депутата Владислава Атрошенка про продовження терміну подання ним документів, необхідних для реєстрації його міським головою.
У результаті п'ятеро членів комісії утрималося від прийняття рішення і засідання знов перенесли на завтра, 20-го січня.
Єдиний результативний момент вчорашнього засідання ТВК - обрання нового заступника голови комісії, представника Опозиційного блоку Михайла Ревенка. Який вже встиг побувати представником Блоку Порошенка у Новозаводській комісії, а у другому турі місцевих виборів представляв у ДВК вже інтереси колишнього міського голови Соколова. Колишній заступник голови, теж представник Опозиційного блоку Тютюнник пройшов конкурс у нову поліцію і знаходиться на навчанні.
Як відомо, для реєстрації Атрошенка потрібна копія трудової книжки із записом про звільнення його з роботи народного депутата у Верховній Раді України, а також копія Постанови тієї ж Верховної Ради на підставі якої і має бути зроблено відповідний запис в тій трудовій книжці.
Наразі ж Атрошенко перебуває в своєму кріслі у статусі саме виконуючого обов'язки без трудових зобов'язань у недоторканому депутатському форматі. А фінансові папери підписує секретар міськради Бистров. Офіційно виконують свої обов'язки заступники Атрошенка.
- От тільки, враховуючи нещодавні матеріали в ЗМІ і повідомлення інших народних обранців про те, що питання зняття з Атрошенко повноваженнь народного депутата лежить виключно в політичній площині, чи можна вважати "політичні ігри", що відбуваються під куполом на Грушевського поважними причинами неподання вищезазначених документів, адже на моє переконання поважними причинами - є ті що не залежать від волі будь-яких осіб, на кшталт хвороби, стихійного лиха, інших форс-мажорних ситуацій, але разборки між "Приватом" і Банковою навряд чи можуть мати статус "поважних причин", - пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук громадський Олександр Гашпар.

Добавлено: 20-01-2016, 10:32
0
0

Похожие публикации


Наверх