онлайн казино Украины

У Чернігові мають з’явитися 2 офіси – «єдиний» та проектний

У Чернігові мають з’явитися 2 офіси – «єдиний» та проектнийУ новому 2016 році в Чернігові буде створено окремий проектний офіс та «єдиний офіс». Про це заявив міський голова Владислав Атрошенко.
За його словами, перша установа займатиметься реалізацією програм енергозбереження, розвитку транспорту, вуличного освітлення тощо.
«Ці напрямки повинен втілювати окремий проектний офіс, який я планую створити десь наприкінці першого кварталу 2016 року, - повідомив В. Атрошенко. - Його буде очолювати проектний менеджер, що має досвід управління одночасно кількома проектами.
У мене є ця людина, я працював з нею, знаю її фах. На жаль, настільки глобальними питаннями доведеться займатися в позаробочий час із залученням зовнішніх фахівців, що мають досвід втілення таких програм. Фінансувати проектний офіс планую за власний кошт».
Серед іншого, у першому півріччі у мера є бажання зробити наступні речі: завершити інвентаризацію роботи виконавчих органів міськради та провести дискусію із залученням громадськості щодо необхідності існування у Чернігові районних рад.
«Я би хотів прийти в кінцеву точку – створити єдиний прозорий офіс, до якого могли б прийти чернігівці, і побачити там управління Пенсійного фонду, соціальні служби, центр зайнятості. У цьому офісі має бути комп’ютерний зв'язок з комунальними службами, щоб людина могла одночасно і заплатити, і отримати відповідь на свої питання», - пообіцяв В. Атрошенко.
Існуючу систему він вважає непрозорою, адже пересічній людині складно розібратися із змістом «платіжок» за комунальні послуги. Реформувати її планує з використанням досвіду Вінниці.
«Реалізований у них проект єдиного офісу. За висловлюванням Президента, це найкращий проект в Україні. Тому у другій декаді січня я планую вирушити у ділове відрядження до Вінниці, далі – Львів та Одеса», - поділився планами міський голова.

Добавлено: 5-01-2016, 10:11
0
0

Похожие публикации


Наверх