онлайн казино Украины

Шовковський: Ми дотрималися плану на гру

Шовковський: Ми дотрималися плану на груПісля матчу із "Порту" капітан "Динамо" Олександр Шовковський був незадоволений грою оборонців команди.

“Насамперед хочеться сказати, що ми розчаровані результатом матчу. При всій повазі до “Порту”, ми могли вивезти з їх стадіону очки. На жаль, ми занадто багато припускаємося помилок в обороні, які призводять до взяття наших воріт. Безумовно, це позначається на результаті.

В принципі, ми дотрималися плану на гру, але у нас було багато помилок при організації гри в обороні, вони вплинули на гру і результат. “Динамо” грало від оборони, намагаючись позбавити суперника простору. Португальці дуже сильно проводять свої зустрічі, діючи гранично швидко. У більшості моментів нам вдавалося стримувати “Порту”. Ми віддали ініціативу супернику і хотіли використовувати гру на контратаках, маючи дуже сильних флангових гравців. Якщо не брати до уваги результат, який є визначальним чинником у футболі, ми провели непогану гру.

Віктор Перейра хоче обіграти нас і в Києві? Безумовно, головний тренер “Порту” може розраховувати на те, що він вважає за потрібне, але київський матч розставить все на свої місця”, - заявив Шовковський.

Добавлено: 25-10-2012, 12:25
0
0

Похожие публикации


Наверх