онлайн казино Украины

Збірна України втратила гравця основи на відбіркові матчі ЧС-2014

Збірна України втратила гравця основи на відбіркові матчі ЧС-2014 Захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький через травму не готуватиметься у складі збірної України до матчів з Молдавією (12 жовтня в Кишиневі) та Чорногорією (16 жовтня в Києві).

Як повідомив лікар національної команди Леонід Миронов, Ракицький, у якого діагностовано запалення ахіллового сухожилля, сьогодні ввечері прибув у Конча-Заспу з результатами обстеження,що підтвердили його проблему.

Після бесіди з гравцем в. о. наставника збірної Андрій Баль вирішив не залучати "гірника" до жовтневих ігор. Ракицький повернувся в Донецьк, щоб продовжити лікування, яке, за очікуваннями, займе від двох тижнів до місяця.

Марко Девіч, який не увійшов до заявки "Шахтаря" на недільний матч з "Металістом" через загострення гаймориту після гострої респіраторної вірусної інфекції, завтра вранці все ж таки приєднається до збірної. Медичний штаб спробує вилікувати футболіста в найкоротші терміни, щоб він міг допомогти національній команді України якщо не з Молдовою, то принаймні з Чорногорією.

Добавлено: 9-10-2012, 12:39
0
0

Похожие публикации


Наверх