онлайн казино Украины

FEMEN: Міліція блокувала офіс організації

FEMEN: Міліція блокувала офіс організаціїУ жіночому русі FEMEN стверджують, що міліція блокувала офіс цієї організації в Києві після історії із спиляним поклінним хрестом у центрі столиці.

"Після порушення Головним управлінням МВС в місті Києві кримінальної справи за спиляний хрест на Майдані Незалежності міліція почала повномасштабне полювання на активісток FEMEN. Всю ніч київський офіс FEMEN по вулиці Михайлівська, 21, був блокований співробітниками спецпідрозділу МВС", - йдеться в прес-релізі руху, поширеному в суботу.

Фото, відео: FEMEN спиляли поклінний хрест

FEMENісткі підкреслюють, що вони "спокійно ставляться до маніакального завзяття влади запроторити їх за грати".

Як повідомлялося, 17 серпня вранці активістки FEMEN спиляли бензопилою і повалили поклінний хрест в центрі Києва недалеко від Міжнародного центру культури і мистецтв. Таким чином вони висловили підтримку і повагу учасницям групи Pussy Riot.

Міліція порушила кримінальну справу за фактом знесення поклінного хреста в центрі Києва за статтею "хуліганство", але поки ніхто не затриманий.

В Українській православній церкві (Московського патріархату) засудили таку витівку і закликали ЗМІ та громадськість ігнорувати подібні акції.

До слова, 17 серпня Хамовницький суд Москви засудив учасниць Pussy Riot до 2 років позбавлення волі в колонії загального режиму.

Добавлено: 18-08-2012, 11:21
0
0

Похожие публикации


Наверх