онлайн казино Украины

Лещенко розпочав журналістське розслідування щодо «Межигір’я»

Лещенко розпочав журналістське розслідування щодо «Межигір’я»Новина інформаційного агентства «Інтрефакс» про те, що кінцевим бенефіціаром резиденції «Межигір’я» став Сергій Клюєв, завершивши угоду з придбання компанії «Танталіт», викликала справжній бум в медійному середовищі України.

Журналіст Сергій Лещенко в статті «Операція легалізація Януковича», опублікованій у блозі «Української правди», висловив переконання, що придбанням 100% компанії «Танталіт» Сергій Клюєв намагається лише легалізувати резиденцію Глави держави «Межигір’я». Але на цьому одіозний журналіст вирішив не зупинятись та провести журналістське розслідування щодо процедури придбання «Танталіту».

Окрім того Лещенко збирається з’ясувати перспективи отримання братами Клюєва дивідендів від такого «перспективного» придбання, зокрема, як карт-бланш Андрію Клюєву, на просування до посади Прем’єр-міністра, а то й перспективи наступника Президента.

Що ж, ми прекрасно знаємо схильність Сергія Лещенка до написання заказаних «гостреньких» матеріалів, а особливо його здатність до перебільшення та перекручування фактів, що неодноразово призводило до «очорнення» окремих політичних діячів. Задумайтесь, пане Лещенко, чи потрібна нам така журналістика, коли ви постійно кричите про надумані оборудки, розкрадання і статки, а насправді банально відпрацьовуєте замовлення грошовитих клієнтів.

Дійсно, після повідомлення «Інтерфаксу», у пана Лещенка, напевне більше ніж у інших аргументів розслідувати тему, адже втрачається один з найзатребуваніших останнім часом тем - «Межигір’я». Скільки на цій резиденції «наколядували» журналісти завдяки бурхливій уяві і жазі до сенсацій навіть уявити складно.

Отже, нашому досліднику Лещенку можна побажати успіху, а головне, припинити видавати вдаване за дійсне.

А от якщо по-суті, придбання Клюєвими «Межигір’я» - це ніщо інше як своєрідний сигнал політиці і бізнесу про осіб, які невдовзі гратимуть перші скрипки в державі. Вирогідно це встановить і Лещенко в ході свого розслідування, але час покаже…

Добавлено: 2-09-2013, 20:40
0
0

Похожие публикации


Наверх