онлайн казино Украины

На першому побаченні у в'язниці ми з Арсенієм обійнялися та вибачилися, – Тимошенко

На першому побаченні у в'язниці ми з Арсенієм обійнялися та вибачилися, – ТимошенкоЕкс-прем'єрка Юлія Тимошенко звернулася до опозиційних сил із закликом не допустити розколу фракцій, які об’єдналися в ОО "Батьківщина".
"Батьківщина", "Фронт змін", "Народний Рух України", "Народна самооборона", "Партія реформи і порядок", "Громадянська позиція", "За Україну", "Європейський вибір" – всі ми сьогодні одна команда. Наша єдність – це головне. Не зруйнуйте це Боже благословення, не допустіть розділення фракції "Батьківщина" на дві або більше парламентські команди – потім, на наступних етапах, розкладетеся на молекули та атоми і зникнете, як хмара в ясному небі.", – заявила Тимошенко.

За її словами, вона "категорично виступає" за єдність та зміцнення фракції "Батьківщина".

"Будь-яку спробу розірвати її на шматки сприйматиму як зраду нашої спільної справи, як диверсію проти вибору людей. Я знаю, що до нашого об’єднання у нас була складна історія стосунків. Але я хочу порадити вам вчинити так, як зробили ми з Арсенієм, коли в перший раз зустрілися на побаченні у в’язниці. Ми обнялися та вибачилися", – сказала Тимошенко, йдеться на її офіційному сайті.

Насамкінець, Тимошенко не боротися за посади в комітетах та фракції, а "жертовно служити людям".

До слова, опозиція має намір повернути в документи графу "національність": депутат Олег Канівець від "Батьківщини" зареєстрував у ВР перший такий законопроект у понеділок.

Добавлено: 21-12-2012, 11:24
0
0

Похожие публикации


Наверх