онлайн казино Украины

Тягнибок: "Свобода" боротиметься з тушками "силою погляду"

Тягнибок: "Свобода" боротиметься з тушками "силою погляду"Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що завдяки його політичній силі тушок в парламенті поменшає.

"Присутність"Свободи" у парламенті - це не тільки гарантії, що не буде "тушок" з боку "Свободи", а й певна можливість впливати на те, щоб "тушкування" не було і серед наших партнерів", - заявив Олег Тягнибок.

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" навіть розповів, як його політична сила збирається це робити: "Подивимося йому в очі, запитаємо, чи не соромно йому, чи не гризе його совість..."

"Знаєте, коли з'явилася перша "тушка", вона кілька днів боялася прийти у Верховну Раду. А потім, коли прийшла, побачила, що її ніхто не чіпає. І всі це побачили. Вона потім прийшла в свою колишню фракцію і сказала: "Хлопці, та ви лохи всі - я тут бабло скосив, я одержав преференції в бізнесі, а ви і далі сидите!" І народ подумав: точно, йому нічого за зраду не було, отже - можна!", - додав Тягнибок.

До слова, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок не заперечує, що претендуватиме на посаду голови Верховної Ради.

Добавлено: 22-10-2012, 13:49
0
0

Похожие публикации


Наверх