онлайн казино Украины

У Сеньківку на День молоді на легковику зась

У Сеньківку на День молоді на легковику засьПропуск вантажних транспортних засобів не буде здійснюватись з 0.00 до 20.00 30.06.12 року, повідомляють у прес-службі Чернігівського прикордонного загону.

Пропуск громадян України, жителів Щорського та Городнянського районів Чернігівської області, та відповідних районів Брянської області Російської Федерації, що пересуваються пішки (без вантажу), буде здійснюватись через місцевий пункт пропуску в населеному пункті Клюси Щорського району за напрямком Клюси (Україна) – Новий Світ (РФ).

Пропуск громадян України, жителів Щорського, Городнянського, Ріпкинського та Чернігівського районів Чернігівської області, та відповідних районів Гомельської області Республіки Білорусь на легкових транспортних засобах (без вантажу), що їм належать, буде здійснюватись через місцевий пункт пропуску в населеному пункті Деревини Городнянського району за напрямком Деревини (Україна) – Андріївка (РБ).

Пропуск громадян, які прибувають на святкування Дня Молоді, буде здійснюватись через пункт пропуску “Сеньківка” в пішому порядку при наявності паспортних документів.

  • 0
Добавлено: 21-06-2012, 12:32
0
167

Похожие публикации


Наверх