онлайн казино Украины

Додатково по 30 тисяч на освітні заклади

Додатково по 30 тисяч на освітні закладиДепутати Чернігівської міської ради внесли зміни й доповнення до Програми поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2011-2015 роки, розподілили дофінансування міського бюджету на поточний рік та прийняли рішення з інших актуальних питань життєдіяльності міста.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

За інформацією начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Володимира Кривенка, вже проведено тендер на продовження робіт з очистки Стрижня. Для їх завершення необхідно ще 300 тис.грн., тож відбувся перерозподіл коштів у рамках Програми поліпшення екологічного стану міста.

Також майже 5 млн.грн. виділено на будівництво установки для утилізації рідких токсичних промислових відходів продуктивністю 50 м3 за добу на полігоні твердих побутових відходів в Масанах та впровадження технології водонерозчинного капсулювання токсичних шламів. Наразі ці небезпечні речовини перебувають у чотирьох ставках-накопичувачах. Вартість їх утилізації буде в декілька разів дешевшою, ніж, скажімо, в ряді європейських країн.

Сесія надала дозвіл одному з комунальних підприємств на розроблення проекту Детального плану території третього мікрорайону житлового району «Масани».

Внесено зміни до міського бюджету і в частині фінансування бюджетних закладів: майже 3 млн.грн. додатково спрямують на потреби шкіл і дитсадків обласного центру. Йдеться, насамперед, про поточні ремонти та поліпшення матеріально-технічного стану закладів. «У середньому на кожен заклад буде спрямовано до 30 тис.грн.», - каже заступник начальника управління освіти міської ради Михайло Рубан.

Для реалізації проекту з енергоефективної реновації колегіуму № 11 виділено кошти в сумі 2,6 млн. грн. Частину коштів у розмірі 1 млн. грн. на умовах співфінансування надає Проект Українсько-Німецького співробітництва (GIZ) «Енергоефективність у будівлях».

Добавлено: 2-08-2012, 12:21
0
0

Похожие публикации


Наверх